Hem Sport Richards sågar Fernandes: “Pinsamt”

Richards sågar Fernandes: “Pinsamt”

förbi admin
0 kommentar

Manchester United har inlett årets säsong med en seger och en förlust mot Wolverhampton respektive Tottenham, och ställs på lördag mot Nottingham Forest hemma i Premier League. Samtidigt har laget fått en ny lagkapten i form av Bruno Fernandes, som ersatt Harry Maguire, som i sin tur tappat sin startplats. 

Nu är tidigare Premier League-profilen Micah Richards, som numera arbetar som expert i brittisk tv, kritisk till Fernandes kroppsspråk, som kapten på planen. 

Richards nämner en incident som inträffade i senaste mötet med Tottenham, då Fernandes gick hårt åt talangen Facundo Pellistri, som hoppade in i slutskedet. 

– Det börjar bli pinsamt nu. Unge Pellistri kom in, och Fernandes försökte få sitt lag att spela, samtidigt som jag kan förstå att han är frustrerad. Pellistri tog en löpning, och Fernandes såg honom inte, vilket gjorde att han tog en annan löpning, men eftersom att Pellistri då inte var där Fernandes ville ha honom, så gick han på Pellistri, säger Richards enligt den engelska tidningen Daily Mail och fortsätter:

– Det är så varje gång. Jag såg en intervju med honom häromdagen och han sa att han måste visa känslor när han spelar eftersom att det får honom att spela bättre. Men jag känner att hans kroppsspråk stör resten av laget, och det ser inte bra ut. Det är ibland patetiskt. 

Fernandes har tillhört United sedan vintern 2020, och har genom åren gjort 64 mål och 54 assist på 187 matcher med klubben. Han har kontrakt till sommaren 2026. 

Du kanske också gillar