Hem Sport Ronaldo i ny konflikt med Erik ten Hag

Ronaldo i ny konflikt med Erik ten Hag

förbi admin
0 kommentar

Ronaldo och hans agent gjorde vad de kunde för att den portugisiske stjärnan skulle lämna Manchester United i somras. Anfallaren blev kvar och sedan dess har rapporter om meningsskiljaktigheterna mellan Ronaldo och Uniteds nederländska tränare Erik ten Hag duggat tätt.

Nu rapporterar The Times om att Ronaldo är trött på Erik ten Hag som han anser är “envis och onödigt låst” vid ett tillvägagångssätt som funkade i Ajax men som lett till ett par stora förluster i Manchester United.

Engelska tidningen beskriver att Ronaldo och Ten Hag är i konflikt med varandra. Det påstås att Ronaldo privat har klagat över “naturen och kvaliteten” på Ten Hags träningspass.

Ronaldo har endast startat en Premier League-match under Ten Hags ledning – som valt Marcus Rashford och Anthony Martial före portugisen.

I Manchester-derbyt som United förlorade med 6-3 blev Ronaldo kvar på bänken hela matchen och ten Hag förklarade det med att han inte ville byta in portugisen ”i respekt för hans stora karriär”. En förklaring som Ronaldo är allt annat än glad över, enligt The Times.

Erik ten Hag öppnade tidigare i veckan upp om att Ronaldo är förbannad över hans speltid.

– Han är inte glad över att han inte spelade i söndags. Frågan är vad som händer på träningsplanen, och där är han glad, men han är förbannad när han inte spelar. Det är klart, säger ten Hag enligt BBC.

Manchester United ställs mot Everton på Goodison Park på söndag med avspark 20.00. 

Du kanske också gillar