Hem Sport Ronaldo målskytt för Manchester United mot Chelsea

Ronaldo målskytt för Manchester United mot Chelsea

förbi admin
0 kommentar

Cristiano Ronaldo bär just nu upp ett skadeskjutet Manchester United.

37-åringen räddade en poäng mot Chelsea och har nu gjort åtta av klubbens senaste nio mål.

– Det är inte normalt, säger tränaren Ralf Rangnick till Sky Sports.

Efter 0–4 mot Liverpool och 1–3 mot Arsenal är hoppet om en topp fyra för Manchester United mer eller mindre ute.

Och det såg ut som att Chelsea skulle trycka ner United ytterligare i skorna i torsdagens stormöte. Gästerna från London styrde matchen mot ett United där Victor Lindelöf och Anthony Elanga båda startade.

Det dröjde en timme men till slut så kom också utdelningen från spelövertaget. Ett inlägg från Reece James skarvades av Kai Havertz och i bortre delen av straffområdet kunde Marcos Alonso möta med en volley i bortre.

Åtta mål på sex starter

Men Manchester United svarade snabbt. Och det var som vanligt Cristiano Ronaldo som gjorde det. Nemanja Matic stod för en fin lobbpass och Ronaldo tog emot den och tryckte upp bollen i taket. Hans 17:e ligamål och hans åttonde mål på hans sex senaste starter.

– Inte bara målet som Cristiano gör utan hela hans insats, hans attityd vid 37 års ålder, det är inte normalt. Om han spelar som han gör i dag kan han fortfarande vara till stor hjälp för det här laget, säger Ralf Rangnick som själv kopplats ihop med en roll som förbundskapten för Österrike.

– Roll i Österrike? Jag är mer än nöjd med att få vara konsult för Manchester United framöver, svarar han själv till Sky Sports.

Den delade poängen förändrar inte ligaläget nämnvärt för något av lagen. Chelsea ligger kvar på sin tredje plats och Manchester United ligger sexa med fem poäng (och två mer spelade matcher) upp till Arsenal på Champions League-plats.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Du kanske också gillar