Hem Sport Ronaldo mötte media – i 132 sekunder: “Avslutat kapitel”

Ronaldo mötte media – i 132 sekunder: “Avslutat kapitel”

förbi admin
0 kommentar

Cristiano Ronaldo bröt i veckan med Manchester United och startade under torsdagen mot Ghana i Portugals premiärmatch i VM i Qatar. Då fick Ronaldo ett mål bortdömt i första halvlek, och ett mål godkänt från straffpunkten i andra halvlek när Portugal vann med 3-2. Målet var även historiskt, då han nu är den förste spelaren på herrsidan som gjort mål i fem olika världsmästerskap. Totalt sett är han noterad för åtta VM-mål. 

Men när Ronaldo mötte pressen efteråt blev han inte kvar på podiet särskilt länge, närmare bestämt i 132 sekunder för en sammanfattning av matchen och två frågor. 

– Det här var ett vackert ögonblick, mitt femte världsmästerskap. Vi vann och vi började bra. Det var väldigt viktigt att vinna, då vi vet att de första matcherna är avgörande i den här typen av turneringar, säger han och fortsätter:

– Det är ett världsrekord, då jag är den förste spelaren att göra mål i fem olika världsmästerskap. Det gör mig väldigt stolt och glad. Laget fick med sig ett bra resultat, även om det var en tuff match.

Portugisen gick sedan efter ett kort svar om hur den senaste veckan varit för honom.

– Nu har jag avslutat ett kapitel. Det är stängt, säger han och fortsätter:

– Vi vann, jag kunde hjälpa laget, resten spelar inte någon roll.

Portugal ställs på måndag mot Uruguay i VM-gruppspelet. 

Du kanske också gillar