Först var Man United-legendaren Roy Keane ute och uttryckte sitt missnöje över ten Hags behandling av Cristiano Ronaldo. Nu går nästa klubblegendar ut och tar Ronaldos parti i frågan.

Efter derbyt mot Manchester City sa ten HaG att det var av respekt för Cristiano Ronaldo som han inte lät portugisen göra ett inhopp. Något BT Sport-experten Paul Scholes inte köper.

– Han förstår nog inte mentaliteten hos stora spelare om han sa så. Att inte låta honom spela för vad han vunnit i sin karriär är fullständigt nonsens. Han, och alla andra som sitter på bänken, vill hjälpa till när de ser att laget har det jobbigt.

På torsdagskvällen fick Cristiano Ronaldo chansen från start i Europa League-mötet med Omonia på Cypern där portugisen, trots flera chanser, inte fick fira sitt 700:e mål i klubblagsfotbollen. Men även valet att starta Ronaldo i den matchen vänder sig Scholes emot.

– Det är nästan mer respektlöst att låta honom spela en torsdag i Europa League. Det här är en världsstjärna, fortsätter Scholes.