Hem Sport Sead Haksabanovic kan hamna i Celtic

Sead Haksabanovic kan hamna i Celtic

förbi admin
0 kommentar

Djurgården hoppas fortfarande på Sead Haksabanovic – men enligt Sportbladets uppgifter kan det nu bli en flytt till skotska Celtic trots allt.

Champions League-klubben gör enligt initierade källor ett nytt försök att värva 23-åringen.

Det var för några veckor sedan som ryska tidningen Sport-Express rapporterade om att Celtic försökte värva Sead Haksabanovic från Rubin Kazan. Spelaren har ännu inte brutit sitt kontrakt och försöker att komma loss från Ryssland.

Celtic är huvudspåret

Men i nuläget vill klubben helst sälja spelaren och att han därmed köps ut från sitt kontrakt istället för att gå på ett säsongslångt lån som de flesta andra utländska spelare gjort. Men för två veckor sedan misslyckades Celtics värvningsförsök och spelaren tränar nu på egen hand.

Enligt Sportbladets skotska uppgifter gör nu Celtic ett nytt försök att försöka lösa spelaren från Rubin Kazan och få in honom i lagbygget så fort som möjligt. Celtic är också Haksabanovics huvudspår och möjligheten att spela i Champions League och att vinna titlar lockar 23-åringen.

Djurgården hoppas så länge inget är klart

Om inte värvningsförsöket lyckas och han inte hittar någon klubb innan 1 september kan Djurgården värva honom fram till nästa sommar, då han redan är registrerad hos klubben och att det då finns en möjlighet att låna in honom trots att transferfönstret i Sverige stängt.

Det är heller inte uteslutet att Haksabanovic kommer till Kaknäs och tränar om Celtics andra värvningsförsök misslyckas.

Här ser du Europamatcherna live på Sportbladet:

Onsdag 17 augusti kl 18.45: Djurgården-Apoel

Torsdag 18 augusti kl 19.00: Slovácko–AIK

Tisdag 23 augusti kl 18.00: Apoel–Djurgården

Torsdag 25 augusti kl 19.00: AIK-Slovácko

Sead Haksabanovic

Du kanske också gillar