Hem Sport Serbiens förbundskapten surnade till – efter Blågult-frågor: “Tror du det blir en enkel match?”

Serbiens förbundskapten surnade till – efter Blågult-frågor: “Tror du det blir en enkel match?”

förbi admin
0 kommentar

Zlatan Ibrahimovic, Victor Nilsson Lindelöf, Albin Ekdal, Dejan Kulusevski och Emil Krafth är bara några av alla spelare som Sverige saknar i torsdagens match mot Serbien.

På onsdagens presskonferens fick förbundskapten Dragan Stojkovic flera frågor om vad det betyder med Blågults alla avbräck.

Först frågade Expressen, sedan Aftonbladet, och sedan tog även Fotbollskanalen upp ämnet – då surnade Stojkovic till.

– Men tror du att det här blir en enkel match för oss?, sa han irriterat.

Ingen aning, vad tror du?

– Det blir väldigt tufft ändå. Kolla på våra startelvor, vi har haft många ändringar i elvan. Sedan är det här den tredje matchen på kort tid. Så vi måste vara smarta för att klara av ett starkt lag som Sverige.

– Det spelar ingen roll vilka som spelar för Sverige. Det blir en tuff match. Tittar du på gruppen så är båda lagen på samma poäng, så det är samma situation för båda. Vi vill vinna matchen, men blir svårt. Jag tror på en bra, öppen och spännande match. Jag tror att den blir sevärd.

Serbien lagkapten fick samma fråga som sin förbundskapten, om hur han ser på att Sverige saknar många viktiga spelare?

– Sverige är ändå starkt som lag. När du saknar några så kan det ändå bli bra, för andra kommer in och vill göra exakt allt för att visa upp sig. Jag ser det inte som en svaghet. Men det är inget vi på, det spelar ingen roll för oss vilka som saknas i deras lag. Det här är en viktig match för oss.

Du kanske också gillar