Hem Sport Simon Gustafsson nära återkomst till Häcken

Simon Gustafsson nära återkomst till Häcken

förbi admin
0 kommentar

BK Häcken är nära att få sin drömvärvning.

Enligt Sportbladets uppgifter förhandlar klubben just nu med Simon Gustafson om en återkomst.

Parterna är i slutfasen och Häcken hoppas kunna göra klart med spelaren inom de närmaste veckorna.

BK Häcken leder allsvenskan på 25 poäng på 12 matcher och har en poäng till godo på Djurgården och AIK som är tvåa respektive trea på 24 poäng.

Detta efter en säsong som började med en övertygande vinst mot AIK i premiären och sedan har fortsatt med bara en förlust.

På söndag möter laget Mjällby borta och siktar där på att ta tre poäng. Samtidig jobbar klubben på att förstärka laget i sommar och nyligen gjorde man sig av med Alexander Faltsetas, som gick på lån till Helsingborgs IF. Faltsetas är central mittfältare och har inte alls fått speciellt mycket speltid den här säsongen.

Simon Gustafsson i Häcken 2015.

Förhandlar med mittfältaren

Enligt Sportbladets uppgifter är Häcken nu också nära att göra klart med en hemvändare. Det handlar om mittfältaren Simon Gustafson, 27, som tillhört FC Utrecht sedan 2018.

Gustafson gjorde 68 matcher och 14 mål för Häcken mellan 2013–2015 innan han gick till Feyenoord. Där var han i knappt tre år innan han skrev på för FC Utrecht, där det blev 92 matcher och 23 mål. Nu är spelaren kontraktslös och slutförhandlar nu med BK Häcken, enligt Sportbladets uppgifter.

Hoppas presentera Gustafson inom kort

Går allt som det ska presenterar de allsvenskan serieledarna Gustafsson inom de närmaste veckorna och han skulle därmed återförenas med brorsan Samuel. Inget är helt klart eller påskrivet, men enligt Sportbladets uppgifter talar allt för att han blir Häckenspelare inom den närmsta tiden, även om inget är påskrivet eller helt klart.

Du kanske också gillar