Hem Sport Skrällarna och V86-spikarna på Jägersro och Solvalla 28 september

Skrällarna och V86-spikarna på Jägersro och Solvalla 28 september

förbi admin
0 kommentar

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 28 september på Jägersro och Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Mattias Djuse och Deep Feeling är en skräll i V86-8.

I kväll inleds V86 Super Days med sex V86-omgångar på åtta dagar.

Kvällens omgång delas mellan Jägersro och Solvalla.

Här är Sportbladet-experternas bästa spikar och miljonrensare.

– Min skräll blir helt bortglömd och är ett fynd i avslutningen, säger Nils Larsson.ANNONS: V86 i kväll. Här är alla system. Spelstopp 20.30. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll inleds V86 Super Days med sex V86-omgångar på åtta dagar. Onsdagen den 5 oktober körs en Grand Final. Jackpotten dit just nu: 3,7 miljoner. Kvällens omgång körs på Åby och Solvalla med spelstopp klockan 20.30.

MISSA INTE: Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson Hetaste snacket Bästa spelet Rankning. Läs här.

V86-PODDEN: Senaste avsnittet av ”Spets & Slut” med Pettersson och Lipovac hör du i spelaren ovan.


ANNONS: V86 i kväll. Här ryggar du systemet V86-podden. Spelstopp: 20.30. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Insider. [Extern länk]


Här nedan hittar du experternas genomgång av kvällens omgång. Du får spikarna, miljonrensarna och tänk på att…

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.51, onsdagen den 28 september.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

2 Indira Split (V86-6) ser ut att bli klar favorit, men jag anser att det är med all rätt. Formen är kanon på hästen och det här motståndet ser överkomligt ut. Spåret är bra och det gäller nog ”bara” för Adielsson att vara före 6 Onion San Tooma, som jag anser vara värst emot, från start. Tränare Timo Nurmos har fortsatt toppform på grejerna. Många plus här…

Miljonrensarna

Varnade för 10 Henry Flyer Sisu (V86-2) mot Mister Hercules senast. Lättare emot i kväll och ska med om man garderar. Nio procent.

9 Frustration (V86-3) är riktigt fartfylld. Magnus upp i sulkyn i kväll och med klaff flyger hon lågt. Sju procent.

4 Solar Wind (V86-4) anser jag vara mest spelvärd i kväll. Hon är riktigt snabb ut i volt och sitter bra på det direkt. Jag är inne på att chansspika! Nio procent.

Tänk på att…

… det är V86 på Solvalla och Jägersro i kväll.

… det är starten på V86 Super Days med sex omgångar på åtta dagar.

… storfavoriten i V86-1, 1 Laradja Vrijthout, galopperade senast och fick gå en rejäl repa och bli tom till slut. Inget drömupplägg, alltså. Tränare Lugauer har tränat lugnare nu och tror det ska bli seger. Jag är kluven.


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Lilla system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons Stora i kväll. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spiken

5 Without a Doubt (V86-7) vann på ett bra sätt senast från ledningen och visade att barfota passade ypperligt. Jag tror han tar sig förbi värsta motståndaren från start och i ledningen blir han inte lätt att slå. Ska inte skilja så mycket i procenten mellan favoriten och min spik. 19 procent på spiken.

Miljonrensarna

I V86-3 ser vi finalen i Breeders Course för tvååringarna där vinnaren tar hem 700 000 kronor. Gardera är mitt råd och glöm inte 1 Novato (sju procent) som Dion Teeselaar är väldigt nöjd med och tror på bra chans. Även 9 Frustration (sju procent) är en fin märr som man ska se upp med.

Tänk på att…

1 Laradja Vrijthout (V86-1) blev för het senast. Skor på i kväll och Conrad tror på bra chans. Procenten i överkant.

5 LaFerrari Dimanche (V86-5) gjorde det godkänt senast. Jag tror hon har bra chans att runda samtliga.

… det låter riktigt bra på 2 Indira Split (V86-6).

11 Notre Perle (V86-8) var fin senast och löser det dig kan hon bara vara bäst i avslutningen. 14 procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Skrällkoll. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

3 Tino Barosso (V86-3) håller Timo Nurmos högt och det ser ut som en speciell häst, men med mycket, mycket fart. Lyckas säkre Kihlström att tygla humöret på hästen och få honom att kubba 1 640 meter på sitt bästa sätt, så ser jag ingen som kan slå honom här. Öppet lopp i övrigt, så känns helt rätt att ta ställning. En eller väldigt många, så läser jag loppet.

Miljonrensarna

Fredrik B Larsson har en kapabel rackare i 7 Le Crack Sox (V86-2). Ensamt springspår här och borde få en fin resa. Svårlöst lopp. Tre procent.

V86-5 känns som ett vidöppet stolopp. Testar att spela för skräll och 12 Beware Kronos har finfin form. Kan räcka långt här. Sex procent.

Det blir barfota runt om på 11 Hard Landing (V86-6) den här gången. Intressant och den här hästen är inte oäven. Två procent.

Tänk på att…

… det är V86 Xpress på Solvalla och Jägersro i kväll. Därefter väntar fem V86-omgångar på sju dagar, med multijackpott på spelet nästa onsdag.

1 Laradja Vrijthout (V86-1) galopperade från samma läge senast. Spika eller inte? Vi får avvakta senaste snacket och värmning på hästen innan vi bestämmer oss helt.

… favoriten, 2 Hot Lane (V86-4), är orutinerad och osynad. Markus Svedberg har fin stallform och hästen kanske bara vinner, men jag vill syna till hög spelprocent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V86 i sista stund”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed

Spiken

2 Indira Split (V86-6) har haft en fantastisk utveckling under säsongen. Jag tycker stoet möter lättare motstånd än tidigare. Är naturligt startsnabb och från ett perfekt utgångsläge tycker jag det är en sund spik till 51 procent.

Miljonrensarna

Det luktar vild kubbning direkt i V86-1. Favoriten, 1 Laradja Vrijthout, galopperade senast och det är så klart oroväckande till denna start. Jag garderar storfavoriten och väljer att lyfta fram 4 Digital Summit som tränaren Lövgren låter väldigt nöjd med mellan raderna. 12 procent är intressant.

4 Solar Wind (V86-4) var ruggigt bra i comebacken som tvåa och har vid sunda vätskor gått framåt med loppet i kroppen. Nio procent tycker jag är lågt.

9 King of Djazz (V86-7). Jägersro och Stall Lövgren är alltid en spännande faktor. Barfota runt om och vanlig vagn och formen är fin för dagen. Favoriten 3 Halo Am tycker jag blir för stor favorit här till 61 procent. Två procent på skrällen.

Tänk på att…

… det är tvååriga hästar som gör upp om 700 000 kronor i V86-3. De är fortfarande valpiga, pensla på med så många du har råd med! Mitt förstastreck blir ändå 5 Fiftyfour som såg bländande ut vid segern senast och Tomas Malmqvist ställer alltid i ordning på hemmaplan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet Rainmans Travrad. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet Rainmans Skrällkoll [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

8 Eddy West (V86-2) har gjort fina lopp i gulddivisionen på slutet och håller bra form. Han har en mycket bra uppgift i kväll och sitter han bara i slagläge när det är 200-300 meter kvar så finns det ingen i det här loppet som kan matcha honom på ett upplopp.

5 Without a Doubt (V86-7) var mycket fin vid senaste segern och i kväll ser det ut som han kommer till ledningen på nytt och då blir han mycket svårslagen. Jag tar ställning och spikar! 19 procent.

Miljonrensarna

4 Solar Wind (V86-4) såg väldigt bra ut senast i sin comeback och stämmer det lite bättre i kväll kan hon spurta till seger. Nio procent.

2 Deep Feeling (V86-8) har inte fått till det på slutet, men hon är bra för klassen och sköter hon sig ska hon faktiskt ses med en rätt bra segerchans. Blir helt bortglömd och är ett fynd i avslutningen. Två procent.

Tänk på att…

1 Laradja Vrijthout (V86-1) galopperade direkt senast och som storfavorit vågar jag inte lita helt på honom från samma utgångsläge.

9 Frustration (V86-3) låter det bra på Mattias Djuse och hon är riktigt snabb om hon får spara speeden. Se upp!

Trav365:s liverapporterar från V86 på Jägersro och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem. [Extern länk]


ANNONS: V86 i kväll. Här hittar du alla andelssystem på V86. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


MISSA INTE: Möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem!

ANNONS: Här ryggar du Livesystemet. [Extern länk]

LIVESYSTEMET:

V86-1:

V86-2:

V86-3:

V86-4:

V86-5:

V86-6:

V86-7:

V86-8:

RÄTTA RADEN

V86-1: . Värde:

UTDELNING

8 rätt:

7 rätt:

6 rätt:

 • Hej och välkomna till kvällens livechatt från V86 på Jägersro och Solvalla. Trav365:s Nils Larsson guidar med start 19.30. Spelstopp: 20.30.

 • så nära full pott på flygare 270 kr… men pengarna tillbaka i alla fall

  erik

 • Utdelningar redovisade! Stort tack för i dag, allihop! På återseende.

 • Både 11 och 13 kassa.. flög några tusenlappar där på DD, andel 7a och 6 rätt på egen.

  Willzor

 • UTDELNING

  7 rätt: 300 061 kr

  6 rätt: 967 kr.

  5 rätt: 91 kr.

Du kanske också gillar