Hem Sport Sparkades av Eden Hazard och blev en världssnackis – nu är han en av landets rikaste

Sparkades av Eden Hazard och blev en världssnackis – nu är han en av landets rikaste

förbi admin
0 kommentar

De blivande ligacupmästarna Swansea hade vunnit den första semifinalen med 2-0 och hade ena benet i finalen.

Då skämde Eden Hazard ut sig fullständigt.

Den dåvarande Chelseastjärnan blev minst sagt frustrerad då en av Swanseas bollpojkar, mitt i Chelseas desperata jakt, vägrade släppa ifrån sig bollen och delade därför ut en spark mot den i gräset liggande ynglingen.

Bollpojken grinade illa och tog sig för revbenen.

Domarens reaktion: rött kort på belgaren. Strax efteråt gick Eden Hazard ut på sociala medier och bad om ursäkt.

”Bollpojken kom in i omklädningsrummet och vi hade en kort pratstund. Jag bad om ursäkt och pojken bad också om ursäkt. Det är utagerat och jag mer ursäkt”.

Bollpojken, son till en av Swansea Citys största delägare, blev något av en kändis efteråt och enligt sajten Joe fick han drygt 100 000 nya följare på sociala medier.

Från sparkad bollpojke till stormrik

Nio år efter att händelsen blivit en världsnyhet skapar den tidigare bollpojken, som heter Charlie Morgan, återigen rubriker i Storbritannien.

Den här gången av helt andra anledningar. Tidningen The Time har nämligen publicerat en lista över Storbritanniens rikaste unga personer. Och där tar den nu 26-årige Morgan plats.

Enligt tidningen har han en förmögenhet på 40 miljoner pund, alltså drygt 500 miljoner kronor. I dag är han en extremt framgångsrik affärsman, som tillsammans med en skolkamrat grundat spritmärket Au Vodka.

Enligt sajten Joe började de med att producera vodkan, buteljerad i guldfärgade flaskor, för att sälja till lokala barer i Swansea. Därefter ökade produktionen snabbt och i dag producerar de 35 000 flaskor per dag.

Vodkasorten finns att köpa i drygt 40 länder över hela världen.

https://www.instagram.com/p/CWG5pkStxmy/

Du kanske också gillar