Hem Sport Stormatch av Linus Ullmark när Boston Bruins bröt säsongens längsta förlustsvit

Stormatch av Linus Ullmark när Boston Bruins bröt säsongens längsta förlustsvit

förbi admin
0 kommentar

Matchen var Bostons sista inför all star-uppehållet, dit Ullmark är uttagen för första gången i karriären. Och i nattens segermatch visade han varför han är uttagen till den prestigefyllda all star-matchen. Han stod för 33 räddningar, varav några riktigt högklassiga.

– Under första halvan av matchen var han helt otrolig. Det var han som gjorde att vi hängde med i matchen. Han fanns där, och sen tog vi över lite och satte några mål. Men så där bra har han varit i nästan varje match den här säsongen. Han är en fantastisk målvakt att ha i sitt lag, säger Pavel Zacha, som gjorde två av Bostons mål, på NHL:s hemsida.

I Toronto blev William Nylander utan poäng, vilket gjorde att hans sju matcher långa poängsvit tog slut. Däremot gjorde Calle Järnkrok ett mål för Toronto, då han påpassligt slog in en puck som en Boston-försvarare misslyckats med att rensa undan.

I Boston, som i och med segern bröt lagets längsta förlustsvit för säsongen, blev det en svenskpoäng. Detta då Hampus Lindholm spelade fram Brandon Carlo till dennes 2-1-mål.

Du kanske också gillar