Manchester United har fått en katastrofal inledning på säsongen. Det kan få konsekvenser för huvudtränaren Erik ten Hag.

The Times hävdar nu att Manchester United “överväger” alternativ till ten Hag, som uppges vara på “tunn is” för tillfället. Detta efter att klubben gjort sin sämsta start på 61 år.

Tidningen skriver att de två tunga förlusterna mot Manchester City (0-3) i ligan och Newcastle (0-3) i ligacupen på Old Trafford har gjort att nederländaren nu riskerar att få sparken. Vissa spelare i truppen tror dessutom inte att han har vad som krävs för att ta laget ur den tuffa situation som man hamnat i. 

Vidare påstår The Times att Manchester United ser Sporting-tränaren Rúben Amorim och Zinédine Zidane, för tillfället klubblös, som potentiella ersättare. Situationen är dock komplicerad för tillfället på grund av osäkerheten som råder kring ägarskapet i klubben.

Den brittiske miljardären Sir Jim Ratcliffe är på väg att köpa sig in i Manchester United och väntas få kontroll över den sportsliga verksamheten i klubben, inklusive tränarfrågan.

Erik ten Hag tog över Manchester United förra sommaren och förde klubben till en tredjeplats i Premier League i fjol.