Hem Sport Tung kväll för Ahmedhodzic – spelet avbröts av toalettrullar

Tung kväll för Ahmedhodzic – spelet avbröts av toalettrullar

förbi admin
0 kommentar

Anel Ahmedhodzics Bordeaux är klart för nedflyttning till den franskas andraligan. Bordeaux kryssade under lördagen mot Lorient (0-0) på hemmaplan i den näst sista omgången, och fick även känna av vissa supportrars vrede under matchen. 

Bordeaux-supportrar höll till att börja med upp banderoller med texterna: “Ni är en skam för vår 140 år långa historia” och “Ni har släppt in 89 mål. Ni är skit”. Sedan behövde domaren även avbryta matchen i den 27:e minuten, då supportrar kastade in en stor mängd toarullar mot ena målet. I slutändan kom spelet igång och mötet slutade oavgjort. 

Ahmedhodzic, som gjorde 90 minuter mot Lorient, lär i sin tur inte vara kvar i klubben till nästa säsong. Mittbacken blev i vintras utlånad till den franska klubben från Malmö FF, samtidigt som det skrevs in en köpoption i överenskommelsen. 

Tidigare i veckan sa dock Ahmedhodzics agent Markus Rosenberg att mittbacken inte kommer återvända till MFF och inte stanna i Bordeaux – vid nedflyttning till Ligue 2.

–  Nej, det kommer inte att hända. Han har visat att han håller på en nivå som är högre än allsvenskan. Trots att Bordeaux ligger sist har Anel gjort det bra och många klubbar har sett att han kan prestera på den här nivån. Om Bordeaux åker ur kommer han gå vidare till någon annan klubb, sa Rosenberg till Expressen, och förklarade var intresse kommer från:

– Från de största ligorna i Europa. Det är större intresse nu än i vintras.

Ahmedhodzic är den här säsongen noterad för 14 matcher i Ligue 1. Bordeaux ställs på lördag mot Brest borta i säsongens sista match. 

Du kanske också gillar