Hem Sport United förbereder 625-miljonersbud på Casemiro

United förbereder 625-miljonersbud på Casemiro

förbi admin
0 kommentar

Manchester United var överens med Juventus om en övergångssumma på 17 miljoner euro, motsvarande cirka 178 miljoner svenska kronor, för Adrien Rabiot. På tisdagen rapporterade dock The Athletic att övergången nu är “högst osannolik” att bli av.

Detta då United och 27-åringens representanter inte lyckats komma överens om de personliga villkoren för ett kontrakt. Juventus-mittfältaren ska helt enkelt ha ställt lönekrav som Premier League-jätten inte varit redo att acceptera.

Jakten på en ny defensiv mittfältare går därmed vidare och andra alternativ ska redan ha börjat utforskas. Nu rapporterar The Telegraph att Manchester United överväger att lägga ett bud värt 50 miljoner pund (625 miljoner kronor) på Real Madrid-mittfältaren Casemiro, 30.

The Telegraph hävdar att chefstränare Erik ten Hag är angelägen om att värva brassen, som dessutom ses som ett mer “spännande alternativ” än Rabiot på det defensiva mittfältet. Huruvida Casemiro är villig att lämna Real Madrid och offra spel i Champions League är dock oklart i nuläget.

Totalt har Casemiro noterats för 31 mål samt 29 assist på 336 matcher i Real Madrid-tröjan sedan han värvades från São Paulo 2013. Brassen, som har kontrakt till 2025, har varit en nyckelspelare i “Los Blancos” senaste säsonger.

Du kanske också gillar