Hem Sport V75-tips, 8 oktober, Åby: Micke Nybrinks analyser

V75-tips, 8 oktober, Åby: Micke Nybrinks analyser

förbi admin
0 kommentar

Nybrinks V75-krönika • Analys • Tre bästa • V75-systemet • Lördag 8 oktober på Åby

William Ekberg spikas tillsammans med Ninepoints Lasse.
William Ekberg spikas tillsammans med Ninepoints Lasse.

Lika bra att fortsätta på den inslagna vägen.

Eller det är mer en enslig, oupptrampad stig.

Jag provar att gardera brakfavoriterna, oklart varför.

Ännu värre: mina spikar har åttonde bakom bilen.

Den ene är dessutom totalt opålitlig.ANNONS: V75 på lördag. Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. Spelstopp 16.20. [Extern länk]


V75-1: Sto-SM där Honey Mearas vann förra året. Men spets blir det inte. Fyra gånger har hon provat innerspår och aldrig frontat. Senast avslutade hon som ett skott efter en köresa där Kali Smart ledde och vann. Ren preparé.

Att jag garderar beror alltså på att jag konsekvent inte spikar storfavoriten på V75, det är dealen. Gissningen är att hon har 50 procents vinstchans.

1.02,4 första 200 hade ATG X-labs på Dear Friend senast och jag placerar henne i tät nu, trots spåret. Och Digital Class är väl typ världens mest pålitliga toppsto? Hon är också i sitt livs form. Iceland Falls och Sayonara är skrällarna i ett superlopp.

V75-2: Mindyourvalue W.F. ska försvara SM-titeln i monté och blir svårslagen. Det inser alla. Han är snabb ut, har lopp i kroppen och bästa ryttaren. Men – han blir brakfavorit och jag ska inte gå på såna nu. Så jag ger mig själv en örfil och tar med ett gäng bakom.

Triton draget i tredje

Blir han inte, mot förmodan, hårt spelad gör jag en kovändning. För han står med tre ben i mål. Att jag garderar är gambling, inget annat, lite som med Honey Mearas.

Jag är det ensamma fåret som bryter mig ur flocken. Dumskalle eller geni?

V75-3: Ungdoms-SM löser jag med tre hästar. Gustav Johansson har bra chans Bold Request. Hästen kommer med tre raka och givetvis är spåret inget smashläge men han klarar det mesta, bakifrån vann han näst senast efter starka sista 900.

Men Crown Wise As är i knallform, liksom hela Stall Untersteiner och draget är Triton som såg ut som en miljon senast efter sen lucka och vila. Kolla på det loppet.

V75-4: Amatör-SM där Gordini Brick är jäkligt bra men också ängslig enligt stallet. Snabb ut är han men Valnes Lisa (trean) är som en raket.

Jag garderar ordentligt och vet egentligen inte vem jag tror på.ANNONS: V75 på lördag. Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. Spelstopp 16.20. [Extern länk]


Som en kula

V75-5: Sex startgalopper bakom bilen på chansspiken, på 18 starter.

Men om han går felfritt och om han inte hamnar i tredjespår runt om från ett uselt åttonde. Då tror jag att Ninepoints Lasse vinner. Näst senast gick han som en kula mellan galopper, titta gärna och senast var han tapper i dödens.

Nej, det är ingen snusförnuftig spik, snarare en sån man hittar på darknet bredvid kalashnikovs, falska pass och sprängmedel.

V75-6: Vad ni är gör, missa inte Diva Ravina. Hon är en riktigt bra häst med en rad som maskerar allt. Se gärna sista långsidan på Axevalla för tre starter sedan. Och även de två senaste loppen om ni orkar. Fliten är turens moder.

V75-7: Stora SM med enorme Don Fanucci Zet som favorit från spår åtta. Han var inte på topp senast men kommer vara bättre nu. Borde vara stenklar, borde vara spets och slut. Jag spikar utan att garantera vinst. För det finns två motbud.

1.03,5 sista 200 avslutade Brother Bill senast, det bara small. Hail Mary såg ut att ha parkerat.

Och underbara Unico Broline. Spetsar och släpper till Don Fanucci? Ingen dum idé.

Men Don F-ing Nucci vinner.


ANNONS: V75 på lördag. Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. Spelstopp 16.20. [Extern länk]


Nybrinks tre bästa

1. 8 Ninepoints Lasse (Åby, V75-5)

Överkapabel hårding. Vinner felfri. Tror/hoppas jag.

2. 1 Triton (Åby, V75-3)

Såg strålande ut efter sen lucka senast. Måste med.

3. 6 Diva Ravina (Åby, V75-6)

40 meter bättre än raden. Bra spår. Blir livsfarlig.

Micke Nybrinks V75-system

V75-1: 1, 5, 7, 4, 11, 10 (3, 2)

V75-2: 6, 8, 7, 4, 2 (5, 3)

V75-3: 1, 9, 7 (4, 2)

V75-4: 1, 5, 3, 10, 11, 9, 2 (4, 6)

V75-5: 8 Ninepoints Lasse (5, 4 )

V75-6: 6, 1, 7, 11 (14, 13)

V75-7: 8 Don Fanucci Zet (11, 5)

2 520 rader/1 260 kronor


Du kanske också gillar