Hem Sport Viktig information inför guldmatchen på Eleda Stadion för dig som publik – Skåne Plus

Viktig information inför guldmatchen på Eleda Stadion för dig som publik – Skåne Plus

förbi admin
0 kommentar

På söndag är det dags för guldmatchen mellan Malmö FF – IF Elfsborg. Matchstart är klockan 15.00. För dig som har lyckats få biljett till matchen på Eleda Stadion är det viktigt att veta vilka regler som gäller.

Varning för falska eller spärrade biljetter

Matchen är slutsåld. Malmö FF avråder starkt från att köpa biljetter i andra hand, eftersom de kan vara falska eller spärrade. Efterfrågan på platser till den slutsålda matchen är stor och vi har noterat att det förekommer annonser där biljetter säljs till kraftiga överpriser. Vi vill bestämt avråda från att köpa biljetter i andra hand.

Biljetterna kan vara falska. Det enda sättet att vara garanterad en äkta och giltig biljett till MFF:s matcher är att anskaffa den via mff.ebiljett.nu eller i biljettluckan på Eleda Stadion.

Att sälja biljetter i andra hand till ett högre pris än inköpspris bryter mot MFF:s biljettvillkor. I de fall vi kan identifiera säljaren spärras biljetterna i vårt system och biljettinnehavaren nekas inträde vid entrén.

Matchen stoppas om obehöriga beträder innerplanen

För att garantera tryggheten och arbetsmiljön för spelare, domare och andra som arbetar på och omkring planen är det förbjudet att beträda innerplan. Om obehöriga tar sig ner från läktaren kommer matchen att stoppas. Matchen kommer inte att återupptas förrän samtliga obehöriga lämnat innerplan.

Nya regler ger förbud mot både väskor och påsar

Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Eleda Stadion.

Tillsammans med Redlocker kommer utvalda toaletter på Eleda Stadion vara försedda med mensskydd. Håll utkik efter Redlockers märkning på toalettdörrarna eller de röda skåpen. Blöjor finns tillgängliga i utvalda kiosker.

Läktarsång innan avspark

En halvtimme innan avspark slutar vi spela musik i högtalarna och låter läktarsången ta över. Viss information knuten kring centrala ligaavtal kommer att spelas.

Nät framför båda ståplatssektionerna

Efter beslut från Polisen kommer det att finnas nät framför båda ståplatssektioner. Anledningen till Polisens beslut beror på en historik kring inkastade och utskjutande föremål.

Insläpp i två omgångar

Ståplatstorget (A&B), samt VIP 23 & 7 öppnar 13:00. Övriga sektioner öppnar 13:30. Kom i god tid så att du hinner stötta laget på uppvärmningen och inte riskerar att missa något av matchen!

Prisutdelning direkt efter matchen

Efter matchen kommer en prisceremoni att hållas på innerplan.

Mat och dryck

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 12:00. Alla bokningsbara bord är fullbokade.

Förfest med MFF Support från 13:00 på Ståplatstorget. DJ för dagen är Josefa Berg. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 12:00 och håller öppet till avspark.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan.

Du kanske också gillar