Hem Sport ”Vill vinna SM-guld med Hammarby”

”Vill vinna SM-guld med Hammarby”

förbi admin
0 kommentar

Nahir Besara har valt att nobba två klubbar som vill köpa loss honom – och siktar nu på att ta SM-guld med klubben närmast hjärtat.

31-åringen hoppas första steget blir tre poäng i derbyt mot AIK.

– Jag har inte varit så intresserad av att flytta. Jag njuter av att vara i Hammarby och vill vinna SM-guld, säger han.

Nahir Besara har gjort åtta mål och åtta framspelningar den här säsongen och han trivs bra i Marti Cifuentes offensiva spelsätt. Nu väntar AIK i derbyt på Friends under söndagseftermiddagen, där Bajen ska försöka Laget är i alla fall fyllt av självförtroende

– Jag vet inte om det är ett bra eller dåligt läge att möta AIK. Vi ska gå dit och göra vår grej, det är det enda vi fokuserar på. Vi har vunnit flera matcher nu och har bra form. Men AIK är ett bra lag och det kommer bli tufft, säger Besara.

Hur ser du på konkurrensen i Bajen just nu. Det känns som den nästan aldrig varit hårdare?

– Ja, alltså vi har många bra spelare på alla positioner. Just nu har vi nästan två spelare på varje position som kan starta.

– Det är kul, det tyder på kvalitet, säger han.

– Sista steget nu för Hammarby är först och främst att vi ska ta oss till Europa och sedan hoppas man alltid på SM-guld.

Hur ska ni börja vinna mot topplagen?

– Ja, jag tycker vi har förtjänat mer i flera matcher där vi inte kunnat vinna. Men nu får vi revanschera oss och ta tre poäng mot topplagen. Det är dom här matcherna man vill spela och de här matcherna man triggas igång på.

Det har varit många rykten kring en del spelare i Hammarby, hur har det sett ut kring dig, som ändå gjort många poäng?

– Jag har hört om intresse från min agent. Men jag har inte varit så jätteintresserad av att flytta om jag ska vara ärlig. Jag njuter av att vara i Hammarby just nu och vill vinna SM-guld, det vill alla. Men alla vet också att det är tufft att göra det.

”Vore inte rättvist att lämna nu”

Nahir Besaras agent Jimmy Hermez, som jobbar åt GSM, bekräftar att två klubbar ville köpa loss Besara under sommarfönstret.

– Det vore konstigt om det inte fanns intresse kring Nahir när han levererat som han gjort och jag kan bekräfta att två klubbar har velat lägga bud men att Nahir varit tydlig med att han inte vill lämna.

– Han trivs i Hammarby och det hade inte varit rättvist mot Hammarby nu heller om han lämnat då de inte kan ta in någon ersättare. Sedan får vi se till vintern vad Nahir och Hammarby känner då, säger han.

Du kanske också gillar