Hem Sport West Ham rasar – går hårt mot talang och representanter: “Extremt besvikna”

West Ham rasar – går hårt mot talang och representanter: “Extremt besvikna”

förbi admin
0 kommentar

18-årige Sonny Perkins spås en lovande framtid. Sedan 14-års ålder har han huserat i West Hams akademi och han har länge setts bli nästa stora namn akademin producerar till A-laget.

Men så blir inte fallet. West Ham bekräftar under söndagskvällen att Perkins lämnar klubben i sommar, då hans kontrakt går ut. Men det är inget sedvanligt “Vi önskar honom all lycka till i framtiden”-uttalande som Londonklubben gör. Utan man är rasande.

I ett uttalande berättar West Ham att man erbjudit Perkins flera kontraktsförslag, som han nekat. Vidare går man hårt åt hans beslut och framför allt hans representanter.

“West Ham investerar årligen flera miljoner pund in i sin världskända akademi och naturligtvis ärdet därför en extrem besvikelse att se att Sonny väljer att inte fortsätta sin resa inom klubben”, skriver klubben på sin hemsida och fortsätter:

“Klubben är vidare besviken på Perkins representanter och tror starkt på att han blivit kontaktad av en annan klubb, vilket lett till att han avslutat sin resa i West Ham. Klubben tar detta ärende mycket allvarligt – vi anser att regler och strukturer inom engelsk fotboll ska upprätthållas hela tiden”.

West Ham kommer nu att erhålla utbildningsbidrag för Perkins, men kommer inte få någon övergångssumma då hans kontrakt med klubben som tidigare nämnt löpt ut.

Du kanske också gillar