Hem Sport Youtubestjärnan Technoblade död i cancer – blev 23 år

Youtubestjärnan Technoblade död i cancer – blev 23 år

förbi admin
0 kommentar

”Om du ser det här så är jag död. Så låt oss sitta ner och ha ett sista samtal.”

Så inleds videon som publicerades efter amerikanske Youtubestjärnan Technoblades död, med titeln ”so long nerds”. 

Ungefär ”adjö nördar”.

I videon avslöjar han för sina över 10 miljoner följare att hans riktiga namn var Alex, samtidigt som de också får se en bild på honom i sjukhussängen.

Enligt BBC dog 23-åringen i cancer som han upptäckte när hans arm svällde upp, varpå han sökte vård och fick diagnosen. I den hjärtskärande videon läser hans pappa upp profilens sista meddelande till sina fans.

– Om jag hade hundra liv till så tror jag att jag hade valt att vara Technoblade igen varenda gång, för de var de lyckligaste åren i mitt liv, säger han.

”Gick ner på knä”

Pappan kan sedan inte hålla tårarna borta när han berättar om ett av sina sista samtal med sin son.

– Jag gick ner på knä vid hans sängkant och sa: Alex, du behöver inte göra någonting mer. Du har gjort så mycket för så många människor. Miljoner människor. Och om du vill så kan du vila nu.

Technoblade var framför allt känd för sina videor där han spelar Minecraft. Efter dödsbeskedet så har han hyllats av några av de största Youtubestjärnorna i världen.

”Jag har tittat på Technoblade under senaste timmen. Han var så kvick och ödmjuk även i de tuffaste stunderna. Jag kommer alltid se upp till honom. Vila i frid”, skriver bland annat Ludwig Ahgren på Twitter.

Följ SportExpressen E-sport på Facebook och Twitter

Du kanske också gillar