Hem Sport Zlatans firande med lyxbilar värda miljoner | Fotboll

Zlatans firande med lyxbilar värda miljoner | Fotboll

förbi admin
0 kommentar

Zlatan Ibrahimovic kan inte fira sin 41:a födelsedag med nya mål. En knäskada och en efterföljande operation håller den svenske anfallaren borta från spel till efter nyår. I hans frånvaro har regerande ligamästaren Milan inlett säsongen med 17 poäng på åtta matcher och ligger fyra i Serie A, tre poäng efter Atalanta. 

Men skadan hindrar inte Zlatan från att fira bemärkelsedagen i storslagen stil.

I ett inlägg på Twitter skriver han ”Grattis på födelsedagen, Zlatan” tillsammans med en bild där två sportbilar av märket Ferrari har redigerats ihop till en.

Zlatans firande med lyxbilar 

Och vad är det då för bilar? 

Jo, det är två kostsamma modeller.

Den vita bilen av är av modellen Daytona SP3 och finns bara i 599 exemplar runtom i världen. Den kostar enligt sajten Carbuzz ungefär 22,5 miljoner att köpa. 

Den röda bilens modell heter 812, kan accelerera från 0 till 100 kilometer i timmen på 2,9 sekunder och kostar inte mindre än lite drygt sex miljoner svenska kronor. Bilarnas sammanlagda värde uppgår alltså till lite knappt 30 miljoner kronor.

Zlatan Ibrahimovic intresse för bilar, gärna i kombination med just födelsedagar, är ingen hemlighet. 2019 köpte han en Ferrari Monza SP2 till sig själv i 38-årspresent som han sedan körde på Stockholms Gator under våren 2020. Senare samma år dök Zlatan upp i Milano i en Ferrari 488 Pista, som bland annat har en maxhastighet på 340 kilometer i timmen. 

https://twitter.com/Ibra_official/status/1576878144904400898

Zlatan Ibrahimovic karriär i siffror

Zlatan Ibrahimovic karriär i siffror

Du kanske också gillar