Hem Sport Zlatans nya utspel: ”Säger det inte för att skryta

Zlatans nya utspel: ”Säger det inte för att skryta

förbi admin
0 kommentar

Det är i en intervju med ESPN som Zlatan Ibrahimovic ser tillbaka på sin tid i MLS och LA Galaxy. På 58 tävlingsmatcher för den amerikanska storklubben gjorde han 53 mål, och han är väldigt nöjd med vad han uträttade i Nordamerika.

40-åringen berättar att han är tacksam över att ha spelat i MLS och för att ligan gjorde att han kände sig ”levande” efter den svåra knäskada som han drabbades av i Manchester United innan flytten över Atlanten.

– Problemet var att jag var för levande. Jag var för bra för hela ligan. Det visade jag. Och jag är den bäste som någonsin spelat i MLS. Det säger jag inte bara för att jag har ett ego eller för att skryta. Det är sanningen, säger Ibrahimovic till ESPN.

– MLS var det bästa sättet för mig att komma tillbaka efter min skada. Jag var i min bästa form någonsin. Och jag är väldigt stolt över att ha spelat i MLS. De sa till mig att arenorna skulle vara ganska tomma, men det var inga tomma arenor när jag spelade. De överbokades till och med. Så jag kan inte klaga. Jag är väldigt glad över att jag spelade där. 

Ibrahimovic utesluter inte en comeback i MLS framöver – och hintar om att det kan bli aktuellt att gå i David Beckhams fotspår. Den förre storspelaren är ju med och driver en MLS-klubb, nya Inter Miami.

– Man vet aldrig. Kanske kommer jag tillbaka en dag. För att ge folket där en påminnelse om vad riktig fotboll är. Kanske kommer jag tillbaka och startar min egen klubb. Man vet aldrig.

Svensken spelade för LA Galaxy under 2018 och 2019. Därefter återvände han till Milan, som han spelar för i dag.

Du kanske också gillar