Hem Sverige Kvinna och barn döda efter våldsdåd i Mälarhöjden

Kvinna och barn döda efter våldsdåd i Mälarhöjden

förbi admin
0 kommentar

Larmet om en misstänkt misshandel i Mälarhöjden kom till polisen strax efter klockan 14 under torsdagen. Polisen kallades till platsen som spärrades av. Polisen var då förtegen om vad som hade hänt, men en stor insats ägde rum vid ett villaområde.

Vid 19-tiden meddelar polisen via sin hemsida att en kvinna och ett barn har avlidit till följd av skadorna. Kvinnan ska ha avlidit på plats, medan barnet fick föras till sjukhus, men barnets liv gick inte att rädda.

– Vad exakt som har hänt på plats kommer att utredas vidare. Jag vill inte kommentera mer än så i nuläget, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

En man gripen misstänkt för mord

En man greps en dryg timme senare på en annan plats i Storstockholm. Mannen, som är i 40-årsåldern, är misstänkt för mord. Enligt polisen ska kvinnan och barnet ha en släktskapsrelation, samt en relation till mannen, som polisen inte vill kommentera ytterligare.

Anhöriga har underrättats.

Platsen avspärrad

Brottsplatsen är fortsatt avspärrad under kvällen och en tekniskt utredning kommer att utföras. Bland annat kommer ett antal fordon att tas i beslag och vittnen kommer att höras.

Du kanske också gillar