Hem Sverige ”Magdalena Andersson skjuter sig själv i foten”

”Magdalena Andersson skjuter sig själv i foten”

förbi admin
0 kommentar

Plötsligt förvandlades nyhetsflödet från pandemier, krig och Nato till förstasidesstoff om en justitieministers vara eller inte vara.

De verbala misstroendemissilerna riktades mot Morgan Johansson, Sveriges svar på Bagdad Bob, och hans vårdslösa hantering av sanningen om vårt försvar mot de gängkriminellas inbördeskrig i utsatta områden.

Till ministerns försvarare dök statsminister Magdalena Andersson upp med skarpladdat vapen och hotade alla som tänkte avsätta ministern. Hon skrädde inte orden om dessa ”förrädare”, som tänkte utsätta Sverige för en palatsrevolution mot regeringen.

När hon dessutom i sin maktfullkomlighet hotade att avgå, om dessa landsförrädare tänkte genomföra sin misstroendeomröstning, trodde vi hon bara gjorde en blindavfyring. Men plötsligt brann det av ett skott och hon sköt sig själv i foten när ansvarstagandet för Sverige bara gällde andra och inte hennes egen regering.

Hon tänkte inte sitta kvar och ta ansvar för Sverige om hon inte fick som hon ville. Där flög de bevingade vackra orden om ansvaret för Sverige ut genom fönstret med Bagdad Bobs sanningar.

Du kanske också gillar