Hem Sverige Mördade mannen på Söder – tidigare dömd i uppmärksammat mordfall

Mördade mannen på Söder – tidigare dömd i uppmärksammat mordfall

förbi admin
0 kommentar

Det var i tisdagskväll som 27-åringen hittades livlös på Söder i Gävle. Mannen var svårt skadad när han fördes med ambulans till sjukhus, där han avled av sina skador. Ett stort område spärrades av och i skrivande stund är två män i 20-40-årsåldern anhållna misstänkta för mord.

Polisen har sedan tidigare sagt att den mördade mannen är kopplad till de kriminella kretsarna i Gävle. Och han har tidigare dömts för flera brott. Bland annat för brott mot griftefriden och skyddande av brottsling i ett uppmärksammat fall där en död person forslades till Knivsta för att brännas upp. I fallet dömdes han för att ha varit med och dumpat en skjutens persons kropp i Knivsta i Uppsala län och tänt eld på den.

Stora missbruksproblem

För fyra år sedan dömdes han också till fängelse för bland annat åtta fall av misshandel. Då beskrevs han ha haft en missbruksproblematik med narkotika och att flera av hans tidigare begångna brott ska ha haft koppling till missbruket.

Så sent som i juni i år dömdes han för att ha haft narkotikaklassade Tramadoltabletter på sig i Gävle. Ett brott som han också erkände.

Du kanske också gillar