Hem Sport Tuchels reaktion på tilläggstiden: “Ingen kunde påverka det”

Tuchels reaktion på tilläggstiden: “Ingen kunde påverka det”

förbi admin
0 kommentar

Vanligtvis brukar det vara VAR som gör att matcher drar ut på tiden. Så var inte fallet när Chelsea besegrade Everton med 1-0.

I inledningen av matchen åkte Everton Ben Godfrey på en smäll och backen fick behandling i flera minuter på planen. Det ledde till att det blev sju minuters tilläggstid.

Men spelet i den andra halvleken flöt inte heller på som ett väloljat maskineri. Chelsea stökade till det med sina byten och en medicinsk nödsituation ägde rum på en läktare. Matchen avbröts, men återupptogs. Med tio minuters tilläggstid. 17 minuter totalt, alltså.

– Det var situationer som ingen kunde påverka, som skadan på Everton-spelaren (Godfrey), incidenten på läkaren och att vi rörde till det med våra byten. Det är saker som kanske händer en gång på fyra veckor och nu hände det i en och samma match, säger Chelseatränaren Thomas Tuchel till BBC.

Han fortsätter:

– Det var sju tilläggsminuter i första halvlek och tio i den andra.  Det visar hur hackig matchen var för båda lagen. Det kan inte ha varit roligt att titta på.

Chelsea ställs härnäst mot Tottenham i ett Londonderby.

Du kanske också gillar