Hem Underhållning 25 premiärer på HBO Max | MovieZine

25 premiärer på HBO Max | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Gå bakom kulisserna på “House of the Dragon” och se en av årets Oscarsnominerade dokumentärer. Här är månadens nyheter på HBO Max.

Dystopiska “The Last of Us” drar oss längre in i mörkret för varje avsnitt. Men den kommande månaden bjuder även på en hel del annat sevärt hos HBO Max. Bland annat den Oscarsnominerade dokumentären “All That Breathes” som slår ett slag för klimatet och naturen.

 

“Game of Thrones”-fans vill nog inte missa den nya serien “The House that Dragons Built”, som tar oss bakom kulisserna på HBO:s och George R.R. Martins senaste succéserie.

 

Läs mer om månadens nyheter nedan.

 

 

All That Breathes – premiär 8 februari

 

Denna Oscarsnominerade dokumentärfilm i regi av Shaunak Sen handlar om två bröder i New Delhi som driver ett fågelsjukhus och dedikerar sina liv åt att rädda skadade glador; fåglar som i stora antal faller från den smogfyllda himlen. I en av världens mest folktäta städer trängs kor, råttor, apor och grisar tillsammans med människor.

 

 

Tell Me Everything – premiär 9 februari

 

Den brittiska tonårsserien fokuserar främst på 16-årige Jonny som lider av depression och ångest. Jonnys liv tar en ordentlig vändning efter en händelse som tvingar honom välja mellan att fortsätta dölja sina problem eller lära sig att leva i nuet. Alla 6 avsnitt släpps på premiärdagen.

 

 

The House that Dragons Built – premiär 13 februari

 

“The House That Dragons Built” är en dokumentärserie i tio delar som dyker in i skapandet av den första säsongen av “House of the Dragon”. Med över 100 intervjuer ger serien tittaren fyra och en halv timmes exklusivt innehåll bakom kulisserna med skådespelarna och produktionens 10 månader långa resa i fyra länder. Alla 10 avsnitt släpps på premiärdagen.

 

 

Last Week Tonight with John Oliver (säsong 10) – premiär 20 februari

 

John Oliver tar en titt på nyheter, politik och aktuella händelser under veckan som har gått med sitt egensinniga perspektiv och ger sin distinkta röst åt olika sociala, politiska och existentiella frågor som rör USA och världen. Ett nytt avsnitt varje vecka.

 

 

Snowfall (säsong 6) – premiär 28 februari

 

Den sjätte och sista säsongen utspelar sig år 1986. Ett inbördeskrig hotar att förstöra familjen Saint. Franklin (Damson Idris) är desperat och tvingas råna sin faster Louie (Angela Lewis) och farbror Jerome (Amin Joseph) efter att ha blivit utplånad av den tidigare CIA-agenten Teddy McDonald (Carter Hudson). Ett nytt avsnitt släpps varje vecka.

 

 

Fler premiärer på HBO Max i februari

 

Bara en natt – 1 februari
Bara en dag – 1 februari
Doctor Zhivago – 1 februari
Bodyguard – 1 februari
Casablanca – 1 februari
Supervillains: An Investigation – 2 februari
The Banishing – 3 februari
The Curse of La Llorona – 3 februari
Winter’s Tale – 3 februari
Sherlock Holmes: A Game of Shadows – 4 februari
The Shining – 4 februari
Magic Mike XXL – 4 februari
Scoob! – 5 februari
Aqua Teen Forever: Plantasm – 8 februari
Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special – 9 februari
Marc Maron Stand-up Special – 12 februari
Poor Devil – 17 februari
Miss Congeniality – 17 februari
What a Girl Wants – 17 februari
Green Lantern: Beware My Power – 24 februari

Du kanske också gillar