Hem Underhållning Alicia Silverstone sover med 11-åriga sonen

Alicia Silverstone sover med 11-åriga sonen

förbi admin
0 kommentar

Efter reklamen: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

(1:33)

Slå på ljud

Många förknippar fortfarande skådespelaren Alicia Silverstone med rollen i 90-talsklassikern Clueless, men nu för tiden för stjärnan med uppmärksamhet för sina omdiskuterade uttalanden kring föräldraskap och veganism, snarare än rollerna hon gör.

I en podcast berättar nu Silverstone om den nära relationen hon har med sin 11-åriga son Bear. Hon avslöjar att de två fortfarande sover i samma säng, och att det är något hon kommer bli kritiserad för, efter att ha berättat det så publikt – men att hon inte bryr sig om kritiken. I stället verkar Alicia Silverstone tycka att andra fokuserar för lite på kärlek.

Så gick det för SVT-profilen Bertil Svensson

– Jag är en kärleksfull mamma. Jag tror på kärlek och jag tror på naturen, och vi som samhälle är rädda för naturen och kärlek, säger hon i podcasten The Ellen Fisher podcast.

Åt mat ur mammans mun

Alicia Silverstone har tidigare berättat att hon uppfostrat sonen Bear som vegan redan från tidig ålder, något som även det har väckt uppmärksamhet. Hon har också berättat hur hon brukade tugga hans mat när han var bebis.

”Han kryper genom rummet och attackerar min mun när jag äter”, skrev hon i sin blogg när sonen var 10 månader gammal.

Hannah Graafs och Andreas Carlssons son har vuxit upp

Alicia och sonen tycker om att laga mat tillsammans, och även han har blivit en stor djurvän som sin mamma. Skådespelaren har sonen Bear tillsammans med exmaken Christopher Jarecki. Paret fick sonen 2011, och skilde sig sju år senare men har fortsatt uppfostra honom tillsammans.

Du kanske också gillar