Hem Underhållning Anders Carlbergs minnespris delas ut den 10 november 2022

Anders Carlbergs minnespris delas ut den 10 november 2022

förbi admin
0 kommentar

Anders Carlbergs minnespris delas ut vid en ceremoni på Fryshuset i Hammarby Sjöstad torsdagen den 10 november klockan 13:30–15.00. Priset delas ut i fyra kategorier: Årets unga förebild, Årets påverkare, Årets revanschist samt ett hederspris för livsgärning i Anders Carlbergs anda.

Årets pristagare är fyra människor som kämpar för rättvisa, frihet och att fler perspektiv ska lyftas fram, och som använder sitt ledarskap för att göra skillnad för barn och unga. Pristagarnas namn kommer att meddelas klockan 10.00 den 10 november.

Anders Carlbergs Minnespris delas ut till minne av Fryshusets grundare Anders Carlberg som avled 2013. Det blir i år sjunde gången som minnespriset delas ut. Syftet med priset är dels att hålla Anders Carlbergs gärning vid liv, delas att uppmuntra andra till handlingar i hans anda och påminna om att vi alla har möjlighet att påverka och göra skillnad i samhället.

Prisutdelningen kommer att hållas i Klubben på Fryshuset i Hammarby Sjöstad med live publik på plats, samt även streamas för en digital publik. Liksom tidigare år bjuds det på spoken word samt dans- och musikframträdanden.

Läs mer om priset och tidigare pristagare här
https://fryshuset.se/om-fryshuset/anders-carlbergs-minnespris

Intervjuer och pressbilder
Press som vill delta på prisutdelning anmäler intresse till [email protected] för pressbiljett. Intervjuer med pristagarna kan oftast anordnas i samband med prisutdelningen. Kontakta oss gärna för mer information om pressmaterial, intervjuer och pressbilder.

Presskontakt
Carin Balfe Arbman, kommunikationschef Fryshuset, [email protected], tel 070–633 35 08

Du kanske också gillar