Hem Underhållning Anis Don Deminas insikt efter lyxköpet: ”Stormtrivs”

Anis Don Deminas insikt efter lyxköpet: ”Stormtrivs”

förbi admin
0 kommentar

Programledaren och Youtubern Anis Don Demina, 28, gjorde en succéaffär när han sålde sin förra lägenhet. Han gjorde till och med föreningsrekord – två gånger i rad. 

Anis Don Deminas nya lyxbostad ligger i Vasastan, och så här beskrev han lägenheten i april:

– Den är helt otrolig. Så mycket glas du kan få i Stockholm. Den ligger väldigt högt upp, och det är solnedgång och kvällssol. Det är utsikt och det finns två balkonger, berättar Anis.

Inflyttningsdatumet i den nya lägenheten var första juni, och nu, strax tio dagar efter inflyttning, berättar han om första känslan:

– Nej, men jättehärligt. Jag trivs i mitt nya hem. Jag trivdes i mitt förra hem också men jag kände kanske att jag… jag kände mig inte… Jag vet inte, jag kände bara: ”fan jag vet inte om det här är hemma riktigt?”. Så då gjorde jag någonting åt det helt enkelt, men nu stormtrivs jag verkligen. Alltså, jag kände att här kommer jag att bo länge.

Vad är det som är bättre med den nya?

– Den är modern.

Så den är nybyggd?

– Ja, den förra var sekel.

Anis Don Demina är en av årets sommarpratare

Under onsdagen avslöjades årets sommarpratare i P1. Det stod då klart att Anis Don Demina är en av alla som ska berätta om sitt liv i ”Sommar i P1”

– Det känns jättebra, det är stort. Jag har velat göra det väldigt länge, eller i alla fall de senaste tre åren, jag tänkte att det hade varit coolt att få göra och så fick jag äntligen frågan, berättar Anis Don Demina.

Han fortsätter:

– Nu är jag på en punkt där jag vet vad jag vill, någorlunda, med min karriär. Jag har bearbetat massa saker ifrån mitt liv och känner mig inte förvirrad som jag kanske har varit förut.

– Mitt sommarprat kommer att handla om min familj, med fokus på min pappa och vem han var som människa och saker som han gjorde. Det är väldigt mycket skratt, och sen hur de sakerna sen har format mig. 

Anis Don Demina: ”Svensk hiphop har förlorat en av sina största”

Einár hyllades under kvällens ”Idol”

Du kanske också gillar