Hem Underhållning Återförening försenades – Meghan skulle sminka sig

Återförening försenades – Meghan skulle sminka sig

förbi admin
0 kommentar

Spelet bakom kulisserna inför prins Harry, prins William, prinsessan Kate och hertiginnan Meghans publika framträdande är fortfarande höljt i dunkel.

Det råder enighet kring att prins Harry och Meghan blev inbjudna av William, prins av Wales, att tillsammans med honom och prinsessan Kate motta folkets kondoleanser efter drottning Elizabeths bortgång.

Det ska ha kommit i ”elfte timmen”, och enligt Daily Mail föregicks framträdandet av fredsförhandlingar mellan de bråkande bröderna, vilket försenade det planerade evenemanget med 45 minuter.

Hade inte rätt kläder

NBC News hovexpert Daisy McAndrew har andra källor, och säger att förseningen orsakades av att prins Harry och Meghan var helt oförberedda – och behövde göra sig redo.

– Anledningen till att framträdandet var så försenat var för att Harry och Meghan såklart var tvungna att gå och byta om, säger hon i en intervju med Today.

– De hade inte på sig korrekta formella sorgekläder, så de behövde snabbt gå och byta om – och antar jag fixa hår och smink till Meghan. Det var därför de var så försenade. 

Se också:

Du kanske också gillar