Hem Underhållning Babben slutar med stand up

Babben slutar med stand up

förbi admin
0 kommentar

Babben Larsson, 65, avslutar sin stand-up-karriär. I podcasten “Nemo möter en vän” med Nemo Hedén berättar komikern att hon inte orkar turnera längre på samma sätt och eftersom hon har problem med artros, vilket bland annat gör att hon inte kan stå upp för länge.

– Jag skulle varit på en stor turné 2021 som så klart sköts upp. Och under tiden har min vrist blivit så dålig så att jag inte ska hålla på att turnera mer, säger Larsson i podden.

Tappat lusten

Samtidigt menar hon att hon inte längre har den där ”brinnande lusten” för stand-up.

– Jag känner att jag har gjort så mycket inom stand-up så att det är svårt att hitta utmaningar. Det går inte att göra stand-up med vänsterhanden om man vill ha den nivån där jag vill vara, säger hon.

Larsson är känd för sin långvariga medverkan i “Parlamentet” och på senare år i “Bäst i test” och “1 mot Sverige”. Larsson meddelar att hon kommer att fokusera mer på sina programledaruppdrag, att göra musik och på skrivande. Hon släpper bland annat en skiva i höst.

LÄS OCKSÅ: Recension: Louis CK på Lorensbergsteatern

LÄS OCKSÅ: Komiker förklarar politik på en minut

LÄS OCKSÅ: Recension: ”Sommar i P1” med Marie Agerhäll

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

Du kanske också gillar