Hem Underhållning Bachelor Sverige TV4 Sjuan TV4 Play Tre manliga deltagare

Bachelor Sverige TV4 Sjuan TV4 Play Tre manliga deltagare

förbi admin
0 kommentar

Det var hösten 2019 som TV4 rullade ut överraskningen: Aldrig tidigare, i något land eller under ”Bachelors” mångåriga historia, hade tv-programmet gjorts med två konkurrerande manliga deltagare. 

Nu, tre år senare, väntar en ny surpris för tv-tittarna: Inte en eller två utan tre manliga deltagare medverkar i den omgång avsnitt som börjar sändas med start 5 september.

– Ja, det stämmer att, för första gången i världshistorien, kommer vi i årets säsong av ”Bachelor” välkomna en tredje kille in i äventyret, säger programmets exekutiva producent Jonathan Nordin.

TV4 om nya ”Bachelor”: ”Får återkomma om detaljerna”

Inför måndagens säsongspremiär har TV4 presenterat Sia Hatami, 34, och Christoffer Levi, 32, som årets bachelors. Vem den tredje personen är och hur hans medverkan förändrar programformatet vill TV4 inte bekräfta i dagsläget.  

– Vi får återkomma längre fram om detaljerna, säger Jonathan Nordin. 

Programledaren Malin Stenbäck om den nya säsongen: 

– Det kommer vara både planerade nyheter, men även något vi som aldrig kunnat förutspå. Det är utan tvekan den största twisten jag upplevt i ”Bachelor”. Så tro mig, det finns överraskningar. 

Säsong 7 av ”Bachelor Sverige” spelades in i Grekland. Programmet går ut på att ”hitta sitt livs kärlek”. Enligt TV4 ”väntar en grupp tjejer som alla längtar efter att dejta” Sia Hatami och Christoffer Levi. 

Mer. ”Det blir en sommar fylld av drama, intriger, krossade hjärtan och svallande känslor”.

Du kanske också gillar