Hem Underhållning Benjamin Ingrossos privata avslöjande om Olivers kärleksliv

Benjamin Ingrossos privata avslöjande om Olivers kärleksliv

förbi admin
0 kommentar

Oliver Ingrosso, 32, är den äldsta sonen i en av Sveriges mest kända familjer. Småsyskonen Bianca och Benjamin Ingrosso är båda två aktiva i både medie- och tv-sammanhang, och likaså mamma Pernilla Wahlgren har alltsomoftast en given plats i strålkastarljuset. 

Därför är Oliver Ingrosso inte med i Wahlgrens värld

Men Oliver Ingrosso är den i klanen Wahlgren-Ingrosso som man har sett absolut minst av. Han har tidigare berättat om beslutet att fly undan rampljuset, och att han har känt sig annorlunda från resterande av familjemedlemmarna. Här kan du läsa mer om varför Oliver Ingrosso inte var med i tv-succén Wahlgrens värld.  

Foto: Stella Pictures

Oliver Ingrossos nya projekt – restaurangen “Olli”

Offentligheten verkar inte riktigt falla Oliver på läppen, men han har en helt ny karriärsplan på gång. Mat-tokige storebrorsan ska nämligen låta allmänheten få ta del av intresset då Oliver Ingrosso nu ska öppna sin egen restaurang “Olli”.

På karriärsfronten verkar det med andra ord rulla på för Oliver Ingrosso. Men på det privata planet då? Där är han desto mer hemlig – framförallt när det kommer till kärlekslivet. 

Oliver Ingrossos dejtingbesked: “Känns rätt”

I slutet av det gångna året öppnade Oliver upp sig om dejtandet, Tindrandet och vad han söker hos en framtida partner. Han gjorde det då tydligt att han inte direkt söker med ljus och lykta efter kärleken. 

– Jag tänker inte stressa mig in i någonting, i så fall ska det vara för att det känns rätt. Jag tänker inte söka efter ett förhållande bara för att, sa Oliver då. 

Benjamin Ingrossos nya avslöjande om Olivers kärleksliv

Men hur ligger det egentligen till med romantiken för Oliver idag? Det avslöjade Benjamin Ingrosso detaljer kring när han i förra veckan gästade Johanna Nordström och Edvin Törnblom i podcasten “Ursäkta”. 

Det visar sig nämligen att, även om Oliver inte vill stressa in i något förhållande, så verkar han åtminstone ha en lång kö med trånande potentiella partners. 

I podcast-avsnittet diskuteras Benjamins morbror Linus Wahlgren, varpå de snubblar in på Olivers kärleksliv. 

– Linus är skitsexig. Han är också 45 och ser ut att vara typ 25. Folk tror att han är min lillebror, men han är 20 år äldre än mig, säger Benjamin. 

Det leder till en följdfråga från Johanna. 

– Han får ju dm:s?, frågar hon. 

– Ja, det får han nog. Han och min storebror, de brukar få mycket dm:s, säger Benjamin. 

– Oliver?, frågar podduon varpå Benjamin bekräftar att han pratar om just Oliver.

Det låter på Benjamin som att det är många som visar intresse för Oliver Ingrosso. Men det återstår att se om någon får napp… 

Du kanske också gillar