Hem Underhållning Bianca Ingrosso påhoppad av man på stan – vägrade gå: “Jag borde skämmas”

Bianca Ingrosso påhoppad av man på stan – vägrade gå: “Jag borde skämmas”

förbi admin
0 kommentar

Den framgångsrike influensern har tidigare berättat om hur sårad, ledsen och rädd hon blivit när främmande personer attackerat henne på stan. Hon tvingas även dagligen utstå spott och spe i form av meddelanden och kommentarer på hennes sociala medier. 

I en tidigare säsong av “Wahlgrens värld” kunde tittarna se hur en främmande man gick till verbal attack mot Bianca. Händelsen utspelade sig under Biancas dagliga promenad med hundarna Dino och Sammi.

Mannen anklagade Bianca för att framstå som “oärlig” och lät väldigt aggressiv på rösten. Efter mötet på gatan bröt hon ihop och tröstades av kamerateamet, den incidenten går det att läsa mer om här.

Bianca Ingrosso: “Pinsamt att folk tycker om mig”

Illa nog är att Bianca tvingats vänja sig massa elakheter, både på sociala medier och ute bland folk. Att hon blir angripen bland folk är extremt – och nu har det hänt igen.

Bianca har precis kommit hem från “Rosornas Ö”, Gotland, och spenderat några dagar på den så kallade “Stockholmsveckan” i Visby. Det dröjde däremot inte länge förrän det goda humöret efter veckans festligheter fick ett abrupt slut.

Den här gången satt Bianca och åt lunch hemma i Stockholm under fredagen – en lunch som dessvärre slutade med tårar. I en story på sin Instagram berättar hon om den nya attacken från en okänd man på stan.

“Ja nej men då kom ännu en man fram och sa att jag borde skämmas över mig själv och att det är pinsamt att folk tycker om mig och sen vägrade gå innan han fick säga att han hatar mig.”, skriver Bianca och fortsätter:

”Då satt man där med tårar på lunchen igen.”

Det är inte första gången Bianca utstår en attack på stan. Foto: biancaingrosso/Instagram

I efterföljande inlägg timmar senare efter attacken på stan, syns däremot en leende Bianca, detta då följare kärleksbombat henne med “peppande” och kärleksfulla meddelanden.

Du kanske också gillar