Hem Underhållning Bianca Ingrossos bakslag med nya lyxlägenheten på Östermalm

Bianca Ingrossos bakslag med nya lyxlägenheten på Östermalm

förbi admin
0 kommentar

Bianca Ingrosso, 27, har tidigare lyckligt berättat att hon köpt sin drömlägenhet på Östermalm i Stockholm. Här ska hon bo med pojkvännen Phillipe Cohen, 28, och planen är att bo där länge och uppfostra sina blivande barn i lägenheten.

”Känslan jag har för den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förr. Det är varmt, mysigt och hemtrevligt redan”, skrev hon då i en Instagram Story.

Och visst skulle det kunna få plats barn i Ingrossos nya lyxhem.

– Den är 300 kvadratmeter stor, den har fyra sovrum, jättestora ytor, den mest perfekta planlösningen jag varit med om. Den är allt jag nånsin kunnat drömma om. Tanken är att flytta in nästa sommar efter lite renovering, jag ska flytta köket och göra om lite badrum och så vidare, har profilen tidigare berättat i en vlogg.

Så mycket betalade Bianca Ingrosso för lägenheten

Något som inte varit känt är hur mycket Bianca Ingrosso egentligen fick lägga ut för att drömbostaden skulle bli hennes. I en vlogg nyligen berättade hon dock att den kostade mer än 40 miljoner. 

– Den kostade ganska mycket mer men det är värt det, det är värt det, det är värt det.

Och även om lägenheten gick av för en rejäl hacka så är den inte inflyttningsklar när paret får tillgång till den. 

– Jag kommer renovera mycket mer än vad jag trodde från början, för jag är så peppad, har Ingrosso tidigare berättat i en vlogg. 

Och visst kommer hon att renovera, mycket. Under en frågestund på Instagram får hon frågan om de tre bästa sakerna som händer i hennes liv just nu och svarar bland annat:  

”Att jag får nycklarna om 2v till min lägenhet och få börja renovera. Verkar dock som det kommer ta lite mer än 1 år innan den blir klar och det suger röv haha.”

Åsa Ingrossos varma ord till Emilio: 

Du kanske också gillar