Hem Underhållning Bonde söker fru-Matthews nya frisyr efter programmet – oigenkännlig på nya bilderna

Bonde söker fru-Matthews nya frisyr efter programmet – oigenkännlig på nya bilderna

förbi admin
0 kommentar

Bonde söker fru 2022 är i full gång, och runt om i Sverige spirar känslorna ute på gårdarna. En av bönderna som väckt tittarnas intresse är renskötaren Jon-Krista Jonsson.

På kort tid har han hunnit få starka band till alla sina kvarvarande tjejer, och när det blir dags för tre tjejer att bli två rinner bägaren över. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar han mer om det tuffa valet, och säger att det “känns än i dag”. 

Foto: TV4

Även programledaren Linda Lindorff intygar på sin Instagram att det som hände på Jon-Kristas gård aldrig tidigare har hänt i Bonde söker frus historia. 

Läs mer om dramat på Jon-Kristas gård i Bonde söker fru 2022 här.

Matthew i Bonde söker fru charmar tjejerna

En annan bonde som fått damerna på fall är australiensaren Matthew Haggerty. I programmet huserar han hemma hos familjevänner på en gård i Sverige, men egentligen bor han i Australien. Han letar därmed efter en tjej som kan tänka sig att flytta med honom till “the land down under”.

På sin Instagram har Bonde-Matt delat med sig av flera bilder från inspelningen som ger en inblick bakom kulisserna. 

Bonde-Matthews utseendeförändring – har ny frisyr

Men det är inte det enda man slås av när man går in på Bonde söker fru-Matthews Instagram. Nej, för det som utmärker honom i programmet, utöver hans brytning, är hans långa hår som lockar sig i nacken. 

Och någon gång efter sommaren verkar Matthew ha fattat saxen och klippt av sig sitt långa hår. Nu rockar bonden en kortare frisyr.

Du kanske också gillar