Hem Underhållning Brendan Frasers förvandling inför nya The Whale-filmen

Brendan Frasers förvandling inför nya The Whale-filmen

förbi admin
0 kommentar

Skådespelaren Brendan Fraser, 53, var stor under 90-talet och spelade i flera kända filmer som ”Djungel-George” och ”Mumien”-filmerna. Men på senare tid har han inte synts i några större produktioner och inte heller i någon huvudroll.

Det blir det ändring på nu eftersom han har huvudrollen i den nya filmen ”The Whale”. I filmen spelar han Charlie som lever med fetma och väger runt 300 kilo. Inför rollen genomgick Fraser en stor förvandling med hjälp av smink och kostym, skriver Variety. 

”Det kommer bli någonting ni inte har sett förut. Det är allt jag kan säga, garderoben och kostymerna var omfattande, sömlösa och besvärliga. Det är verkligen långt ifrån allt jag någonsin har gjort förut. Men inte för att vara förtegen. Jag vet att det kommer att göra ett varaktigt intryck”, har Fraser sagt till brittiska Unilad. 

I filmen som har premiär på filmfestivalen i Venedig i september kämpar Charlie med att återfå kontakten med sin 17-åriga dotter. Fraser spelar då sin första huvudroll för första gången på många år. Sista var för nästan tio år sedan i filmen ”Breakout”.

Du kanske också gillar