Hem Underhållning Bruce Willis firar “Die Hard”-jubileet | MovieZine

Bruce Willis firar “Die Hard”-jubileet | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Han är tillbaka där allt började. Skådespelaren bakom actionhjälten John McClane firar årsdagen för “Die Hard”-premiären med viral video.

När ”Die Hard” hade sin amerikanska premiär den 15 juli 1988 såg biopubliken en ny actionhjälte födas och en ny standard sättas för genren. Bruce Willis gick från en skoj snubbe på tv till att bli filmstjärna över en natt, och John McClanes ensamma terroristjakt skulle efterapas av många filmskapare sedan dess.

 

Mycket har hänt under åren, bland annat några lättglömda ”Die Hard”-uppföljare som vi inte behöver tala om. Och tidigare i år nåddes vi av den tråkiga nyheten att den 67-årige skådespelaren hade drabbas av sjukdomen afasi, vilket tyvärr innebär slutet på filmkarriären.

 

Men många filmnördar blir säkert glada av att se en till synes välmående Bruce Willis tillbaka där allt började. I ett viralt klipp som delats av hans hustru på Instagram står han på taket av Nakatomi Plaza (egentligen filmbolaget Fox huvudkontor) i Los Angeles, samma byggnad där den ikoniska 80-talsfilmen utspelade sig, på dagen 34 år efter filmens premiär.

 

 

Den korta videon har väckt alla mäjliga känslor hos fans. Klippet har fått över 25 000 likes och många kärlekshälsningar: ”Han kommer för alltid vara min favorit!” skriver en person. ”Bästa skådespelaren, jag gråter!”, berättar en annan. ”Bästa julfilmen någonsin!” lyder en kommentar.

Du kanske också gillar