Hem Underhållning Charlotte Perellis tuffa beslut med maken – är över | Svensk Dam

Charlotte Perellis tuffa beslut med maken – är över | Svensk Dam

förbi admin
0 kommentar

Charlotte Perrelli har fattat ett beslut om sitt äktenskap med Anders Jensen.

Charlotte Perrelli, 47, har varit gift med Anders Jensen, 44, i snart sju år och utifrån tycks paret ha allt.

En stor familj, flera miljonvillor och regelbundna lyxresor – vad mer kan man önska sig? Ja, om Charlotte hade fått drömma fritt hade hon gärna skaffat ett barn till tillsammans med Anders.

Charlotte Perrelli om framtiden med Anders Jensen

Men de har beslutat sig för att låta detta förbli en dröm. Som Charlotte skriver i sin blogg.

“Det är sååå mysigt med dessa små barn som förgyller mitt liv. Hade graviditet 4 varit lättare och funkat snabbare hade jag gärna skaffat ett barn till. Men nu tänker jag att jag faktiskt att jag börjar bli för gammal…”, skriver Charlotte.

Hon utvecklar resonemanget i en intervju med Expressen.

– Hade jag varit yngre hade jag haft minst ett barn till, men jag tycker inte att det känns riktigt rätt. Det säger jag inte mot de som väljer att skaffa barn när de är 50, det är fine för de som gör det. Men jag känner att jag kanske börjar bli för gammal. Om barnet är tio år och jag är 60, då kanske folk tror att jag är mormor. Och det är kanske inte så konstigt, för min äldsta skulle kunna skaffa barn i morgon, säger Charlotte.

Det är en imponerande barnskara som Charlotte fått ihop: Angelo 17 år gammal, Alessio 16 år, Izabella 13, Adrian 8 och Alvin 3 år.

“Är det riktigt rätt?”

Izabella är från Anders förhållande med Suzanne Sjögren. Både han och Charlotte älskar barn – men deras beslut är slutgiltigt.

– Det är där vi landar när vi diskuterar. Det kan också vara så att vi diskuterar ”Åh, det skulle vara så mysigt”, men vi landar där att ”nej, fan, är det riktigt rätt? Vem tänker vi på nu?” Jag tror att vi får försöka att gilla läget, säger Charlotte till Expressen.

Du kanske också gillar