Hem Underhållning Colin Farrells panikattack vid filmningen under vatten

Colin Farrells panikattack vid filmningen under vatten

förbi admin
0 kommentar

Nya filmen ”Thirteen lives” handlar om det fotbollslag som blev fast i en grotta i Thailand efter en oväntad regnstorm 2018. Pojkarna satt fast i grottan i hela 18 dagar med begränsad tillgång till mat innan de räddades. Hela världen följde pojkarnas öde under de krtiska dagarna.

Nu har händelsen blivit film i regissören Ron Howards händer. Howard har tidigare regisserat filmer som ”Apollo 13” och ”A beautiful mind”.

Collin Farrell som spelar räddningsdykare i filmen berättar nu om den dramatiska inspelningen där han fick en panikattack under undervattenfilmningarna.

– Jag hade några riktiga panikstunder under vattnet där jag var tvungen att säga till mig själv: Bara slappna av. Var lugn. Du är okej. Det finns ingenting att oroa sig för, säger Farrell till The Hollywood reporter på premiären av filmen.

Filmproduktionen hade byggt upp grottor som hade fyllts med vatten och i vissa fall var det ingen vattenyta över deras huvuden utan bara ”tak”, berättar Farrell.

– Det var verkligen nervigt och jag var otroligt obekväm.

– Det var inget ljus och du väntade på att filmteamet att säga i högtalarna att kameran rullade. Men om du var under vattnet när de skrek ”action”, kanske du inte hörde högtalaren så alla tittade bara på alla andra under vattnet. Om någonting hände kanske någon hade backat in i dig och slått i din mask. Helt plötsligt – hej panikattack, säger Farrell till The Hollywood reporter.

I filmen spelar även den danska skådespelaren Viggo Mortensen och han tyckte också att undervattensscenerna var obehagliga.

– Helt plötsligt kunde jag inte andas. Det kändes som en lång stund men det var bara några sekunder. Jag fick panik, säger Mortensen till People.

Alla skådespelarna fick genomgå omfattande dykträning innan inspelningen, skriver The Hollywood reporter.

Du kanske också gillar