Hem Underhållning Danielas Rathanas miss med förlovningsringen på Ullevi

Danielas Rathanas miss med förlovningsringen på Ullevi

förbi admin
0 kommentar

”Så mycket bättre” är i full gång i TV4 och en av de som i år får sina låtar tolkade och gör tolkningar av andra är Daniela Rathana, 26. När hon fick förfrågan om att vara med fick hon en chock. 

– Jag trodde att de skämtade, jag debuterade för en kvart sen så jag blev jätteglad och jättestolt och kände att jag kanske kan få hålla på med musik på riktigt, säger hon. 

Och inspelningen var långt ifrån enkel. 

– Det var en jättestor utmaning för mig socialt, att ställa sig upp på en middag och dra en låt, det känns som, det ska man ju inte göra så det var en extremt speciell utmaning, men det var kul. 

Var inspelningen som du hade tänkt dig? Det är ju långa inspelningsdagar. 

– Nej det var mycket värre än jag kunde föreställa mig, men jag överlevde, jag sitter ju här, säger Daniela Rathana och skrattar. 

Inför att hon skulle vara med i ”Så mycket bättre” har hon frågat runt bland sina vänner som varit med tidigare, som Ana Diaz, 45, Cherrie, 31, och Miriam Bryant, 31, efter tips. 

– Jag tror att just för Ana så hade hon det ganska kämpigt. Vi är nog ganska lika med att vi mår dåligt oftast, säger Rathana och skrattar.

– Hon sa: Förbered dig på att det kommer att vara stressigt, lite sömn och lite mat. Medan Cherrie älskade att vara där. 

Med att hon mår ”dåligt oftast” syftar hon på ångest. 

– Som alla människor. Jag tror inte att jag har mer ångest än någon annan men jag har svårt att stänga av den. Det är väl det man behöver göra för att man ska vara bra på tv, säger artisten. 

Missen under Håkan Hellström-konserten

I somras var Daniela Rathana förband till Håkan Hellström, 48, på Ullevi. Och under låten ”Jag vet vilken dy hon varit i” var hon också med och sjöng. Men det var någonting som gick lite fel där på scen. 

– Jag har tappat bort min förlovningsring, vi ska inte prata om det, jag har sån ångest, säger hon och skrattar. Den är på Ullevi någonstans, säger Daniela Rathana. 

– Jag vet inte vad jag har gjort. Jag har minnesluckor från den där dagen. 

Men du är fortfarande förlovad? 

– Haha, ja. 

https://www.instagram.com/p/CPvHP9DJiWB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b1d2e22c-d6ab-47c3-b4a4-f72f1eead411

Rathanas speciella frieri

Och när Daniela Rathana och kärleken Mats Sandahl, 31, förlovade sig var det på ett minst sagt speciellt sätt. Hon är nämligen ett extremt stort fan av Alex Schulman, 46. 

– Min fästman tycker att det är lite kul för att det är lite oväntat. Så när han friade till mig så var Alex med på frieriet. Det är bara det jag minns av frieriet faktiskt. Jag tror att min fästman var där men jag är lite osäker, skojar Daniela Rathana. 

Planen är att gifta sig om tio till tjugo år när pengarna finns. 

– Jag vill ge bort pengar, jag vill ge presenter till mina gäster. Det ser jag verkligen fram emot, men det ska vara i en framtid, säger den ”Så mycket bättre”-aktuella artisten. 

https://www.instagram.com/p/ChfGgodj0Vy/?utm_source=ig_web_copy_link

Du kanske också gillar