Hem Underhållning Danny Saucedo om uppbrottet med exflickvännen Molly Sandén

Danny Saucedo om uppbrottet med exflickvännen Molly Sandén

förbi admin
0 kommentar

Artisterna Danny Saucedo, 36, och Molly Sandén, 30, blev ett kärlekspar tidigt i sina karriärer, 2013. Tre år senare var de förlovade, men efter sex år tillsammans gick de skilda vägar 2019.

För tidningen Kupé berättar Danny Saucedo bland annat om sin nya krogshow ”The run(a)way show 2.0” som han är aktuell med, och varför den heter som den gör.

– Det är en lek med ord, som både syftar på en runway, alltså en catwalk, då det finns en tydlig kärlek mellan mode och pop. Och runaway, flykt, åsyftar en jobbig, eskapistisk period i mitt liv efter att jag separerat från Molly Sandén. Jag kände mig lost och flydde från mig själv, berättar artisten för Kupé. 

”I mitt fall blev jag lämnad”

På frågan om han har några råd till andra i liknande situation svarar han:

– Det beror så klart på hur separationen går till. I mitt fall blev jag lämnad, och jag kände hur offerkoftan hängde nära till hands, men jag valde att tänka på allt det positiva. Hur mycket fint jag tar med mig från våra sex år tillsammans.

Han fortsätter:

– Vi tog kliv in i vuxenlivet, åkte på roliga resor och jag fick uppleva hur det kändes att fria till någon. Saker som gör att jag nu är en starkare, bättre person, redo att möta en partner på ett sätt som jag inte hade varit annars, säger Danny Saucedo till Kupé.

I dag är Danny Saucedo och modellen Anna Eriksson, 26, ett lyckligt par sedan drygt tre år tillbaka. 

– Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa Danny Saucedo då till Aftonbladet några månader efter deras förhållande blev offentligt.

Du kanske också gillar