Hem Underhållning ”Detta är sista chansen för Harry och Meghan”

”Detta är sista chansen för Harry och Meghan”

förbi admin
0 kommentar

Storbritannien firade nyligen drottning Elizabeths 70 år på tronen. Något som uppmärksammades stort var att Harry och Meghan, som lämnade brittiska kungahuset för två år sedan, återvände till England för att närvara under festligheterna.

– Utan tvekan var det spänt bakom kulisserna. Harrys och Meghans närvaro var problematisk eftersom det inte finns något förtroende kvar. Det lär inte ha blivit mycket sagt eftersom de andra kungligheterna fruktar att deras ord skulle kunna dyka upp i Harrys memoarer eller en podd, säger hovexperten Duncan Larcombe.

”Allt hänger på hur de uppför sig från och med nu”

Han säger dock att Harry och Meghan ”verkligen befäste sig själva som kungligheter igen” genom att resa till Storbritannien för firandet av drottningens platinajubileum.

– Allt hänger på hur de uppför sig från och med nu. Helt klart har kungafamiljen sträckt ut en hand. Men Harry och Meghan skulle förstöra allt det där om de pratar med medier om privat information från festligheterna eller avslöjar det i en bok, säger Duncan Larcombe.

Han säger att ”testet börjar på riktigt nu” för prinsparet.

– Detta är sista chansen för Harry och Meghan. Om något privat från festligheterna läcker så skulle jag tro att de blir helt utfrysta av kungafamiljen. De är ute på väldigt tunn is om de skulle förråda någon nu. Men om de beter sig på ett passande sätt och visar att man kan lita på dem så vore det ett enormt steg i rätt riktning och kan bli en nystart, säger Duncan Larcombe.

Prinsarnas kyliga återförening under firandet av jubileet

Du kanske också gillar