Hem Underhållning Diana Babans nya sexavslöjande – efter tuffa uppbrottet: “Ligget…”

Diana Babans nya sexavslöjande – efter tuffa uppbrottet: “Ligget…”

förbi admin
0 kommentar

Till både följarnas, och Diana Babans, 29, chock, tog det slut mellan henne och Youtubestjärnan Ben Mitkus, 27, i september i fjol. Paret hade då varit tillsammans i nästan tre år, och uppbrottet skedde när de var på en romantisk semester på grekiska ön Kreta. Läs mer här.

Efter deras breakup har exen pikat varandra friskt på sina sociala medier fram och tillbaka, och stämningen minst sagt inte varit på topp. 

Foto: Instagram/dianababan

Ben Mitkus nya flickvän efter uppbrottet från Diana Baban 

Ben har nu hittat kärleken i Caroline Johansson, och de visar öppet upp sin kärlek på sociala medier. Men hur reagerade egentligen Diana när hon fick höra att Ben hade hittat någon ny? 

Här kan du läsa mer om hur Diana reagerade på nyheten

Diana Babans berättade om kärlekslivet: “Har börjat dejta”

Och hur det går på kärleksfronten för Diana är hon inte blyg att dela med sig av inför sina följare. Nyligen svarade Diana på en fråga på ämnet i en Youtube-video, och då verkade kärlekståget gå som på räls. 

– Det är många som frågar om jag har börjat dejta än, och min plan var ju inte att jag skulle börja dejta så här tidigt efter mitt breakup. Min plan var att jag skulle chilla och vara själv. Men jag har börjat dejta, det har jag. En person, svarade Diana då. 

Diana Baban nya kärleksbesked: “Lite jobbigt”

När Diana tidigare i veckan svarade på samma fråga, men i en ny Youtube-video, lät det lite annorlunda. 

Foto: Youtube/Diana Baban

– Jag dejtar ingen och har inte öga för någon. Jag har ingen helt enkelt. Jag tycker det är lite jobbigt för jag tycker det är så mysigt att ha någon, förklarar Diana och fortsätter: 

– Jag blev utbjuden på dejt och skulle egentligen på dejt idag, men jag bokade in middag med min tjejkompis istället. 

Hon berättar då att hon och killen hon tidigare träffade inte längre ses. 

– Jag dejtade ju en, som jag har varit öppen med här, väldigt intensiv i kanske strax över två månader. Och vi ses ju inte längre, vi har ingen kontakt. 

Diana Babans sexavslöjande: “Senaste ligget…”

Diana blickar även tillbaka på sitt tidigare uppbrott när en följare vill ha råd kring hur man lär känna sig själv. 

– Jag har ju jobbat som fan med mig själv, det senaste året. Sedan det tog slut med mitt ex så började jag jobba med mig själv jättemycket då, berättar Diana i videon. 

Foto: Youtube/Diana Baban

Influencern får sedan ännu en fråga på ämnet kärlek och närhet. En följare undrar nämligen vem det “senaste ligget” var, och Diana är ärlig även när det kommer till de mer intima frågorna. 

– Det var faktiskt han jag dejtade, svarar Diana.

Du kanske också gillar