Hem Underhållning Edvin Ryding har en partner: ”Är i ett förhållande”

Edvin Ryding har en partner: ”Är i ett förhållande”

förbi admin
0 kommentar

Skådespelarstjärnan om stora intresset för hans privatliv och att flytta hemifrån • Intervju • Sätter plus på livet

Edvin Ryding har fångat många hjärtan med sin huvudroll i ”Young royals”.

Nu visar det sig att någon har fångat hans.

– Jag är i ett förhållande, säger skådespelarstjärnan.

Edvin Ryding, 20, har varit skådespelare sedan barnsben. Men i samband med premiären av Netflixserien ”Young royals” 2021 blev han känd i en betydligt större skala, fick fans i många delar av världen och har i dag 2,4 miljoner följare på Instagram.

Stort intresse för kärlekslivet

Kollar man upp några av de mest googlade frågorna om Edvin Ryding finns det en stor nyfikenhet kring hans kärleksliv och om han har en partner.

Hur känns det?

– Det är besvärligt, men jag försöker att inte drabbas så mycket av det. Sedan är det inte konstigt att bli drabbad av det heller skulle jag säga.

Kan du förstå intresset?

– På ett sätt kan jag förstå det för det är väl en primitiv del av att vara människa men jag hoppas också att folk inser vad det är och vilka gränser man passerar, men jag har hopp om mänskligheten och tror att folk fattar sånt.

Edvin Ryding.

Edvin Ryding säger att han har haft problem med att försöka vara andra till lags hela tiden i takt med intresset för honom.

– Men jag känner att jag har blivit bättre på det. Det har känts nödvändigt för mig. Jag är till exempel inte lika aktiv på sociala medier längre och det känns otroligt skönt faktiskt och gör att jag kan fokusera mer på mitt jobb.

Har flyttat hemifrån

En annan förändring i hans liv är att han har flyttat hemifrån och bor numera ensam.

– Jag hyr en lägenhet av en släkting till mig sedan i april. Det kändes väldigt naturligt. Jag kände att det var dags, sedan har det varit att jag har fått anpassa mig allt eftersom. Men jag trivs väldigt bra. Nu har jag jobbat så mycket så jag har inte hunnit vara där så mycket.

Edvin Ryding.

Hittills har det gått bra, säger han.

– Det besvärligaste är att det är ett märkligt bokningssystem för tvättider i föreningen som jag fortfarande försöker lära mig trots att jag har bott där rätt länge nu. Men jag har koll på hur man tvättar, laga mat har jag inga problem med, städa tycker jag om. Så jag klarar mig ganska bra!

Edvin Ryding.

Aktuell i katastroffilm

Nu är han aktuell i den svenska katastroffilmen ”Avgrunden” som har premiär den 15 september.

– Filmen handlar om Frigga som spelas briljant av Tuva Novotny. Hon är säkerhetschef för gruvan och när vi får följa henne så har skalven skett i gruvan. Samtidigt har hon en familj som håller på att falla sönder som hon måste hantera. Vi får följa karaktärer som dels hanterar att en stad faller ihop och också att en familj faller ihop.

Här sätter Edvin Ryding plus på livet just nu

Ekonomin Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

– Jag skulle sätta en trea. Jag är nöjd, men det lämnar mer att önska. Det handlar mest om att jag är ganska dålig på att sköta ekonomin. Sedan spenderar jag inte speciellt mycket så jag har ju tur, för då försvinner inte så mycket, men jag skulle behöva lösa det där lite bättre.

Hälsan Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

– En tvåa. Det har varit ett långt år, jag har jobbat väldigt mycket och känner mig ganska trött, men glad. Äh, en trea för fan!

Karriären Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Jag säger fyra för jag vågar inte sätta fem på den. Jag är nöjd där jag är nu, eller nöjd är jag inte, men tacksam över att jag har mycket att göra men man vill ju framåt och uppåt.

Kärlekslivet Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Fem skulle jag nog säga på kärlekslivet.

Varför?

– Det känns väldigt bra skulle jag säga, med kärlekslivet.

Är du singel eller i ett förhållande?

– Jag är i ett förhållande.

– Vill du berätta något mer om det, hur länge det har varit så?

– Nej inte ett ord, det är allt du får!

Framtidsplanerna (oklart betyg)

– Jag ska jobba klart för i år och sedan tänkte jag ta lite ledigt. Det tycker jag att jag förtjänar. Sedan ligger det lite grejer i loopen längre fram som jag hoppas ska bli av, det gäller att samla kraft nu så att man kan pusha igen.

Edvin Ryding på Rockbjörnen 2022.

Du kanske också gillar