Hem Underhållning Efter Einárs död – flickvännen Alexandra svarar på frågan om kärleken

Efter Einárs död – flickvännen Alexandra svarar på frågan om kärleken

förbi admin
0 kommentar

Det var i oktober 2021 som den 19-årige rapparen Nils “Einar” Grönberg sköts till döds i södra Stockholm. Här kan du läsa Nyheter24:s sammanfattning av fallet. 

Mordet försatte hela Sverige i sorg. Efter sig lämnade rapparen Einár sin familj, vänner, trogna fans och flickvännen Alexandra Torgrip, 20.

Flickvännen Alexadra Torgrips sorg – efter Einárs död: “Obeskrivlig saknad”

På sociala medier har Alexandra delat med sig ärligt om saknaden. I ett första inlägg, en vecka efter Einárs död, öppnade hon upp sig om sorgen. 

“Min saknad för dig är obeskrivlig och jag kommer aldrig kunna acceptera att du inte lever kvar med mig. Alla minnen vi skapat och alla vi hade kvar att uppleva, men inte mer hann. Jag kommer aldrig att glömma dig Nils. Jag älskar dig mitt fina hjärta. För alltid i mitt hjärta. För alltid din Alexandra”, skrev Alexandra då. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur Alexandras liv ser ut idag – läs mer här

Så träffades Einár och flickvännen Alexandra

I flera år innan rapparens tragiska bortgång var Einár och Alexandra i ett förhållande och nyligen svarade hon på hur parets kärlekssaga började. 

– När jag träffade Nils för första gången var det för att Alle skrev med en killkompis till mig, sa Alexandra. 

 Tillsammans med Alexandras kompis, som kallas för Alle, möttes de alla upp. Och på den vägen var det. 

– Så jag och Nils gick ut, berättade Alexandra.

Här kan du läsa mer om hur Alexandra och Einár träffades

Foto: Instagram/alexalexandras och Jessica Gow/TT

Alexandra Torgrip om kärleken – efter Einárs död

Alexandra har tidigare beskrivit att hon var “löjligt kär” i Einár. Men hur ställer hon sig till kärlek – efter det tuffa hon har varit med om? Det svarar Alexandra nu på. 

Under onsdagen hade Alexandra en frågestund på Instagram där hon svarade på följarnas många funderingar. Det var då en följare ställde frågan: “Hur känner du angående kärleken igen?” 

Foto: Instagram/alexalexandras

“Vet inte vad du menar med igen, jag tror inte att när man förlorar något man håller kärt att kärleken tar slut. Döden betyder ingenting. Han är han, jag är jag. Allt vi var är vi fortfarande. Livet går vidare för att det måste göra det. Döden är bara ett tillfälligt avbrott i våran gemenskap”, svarar Alexandra.

Du kanske också gillar