Hem Underhållning Efter orden om Williams ”Håll käften, Harry”

Efter orden om Williams ”Håll käften, Harry”

förbi admin
0 kommentar

Prins Harry sade till Telegraph att han oroar sig för andra ”reserver”, som han menar att han själv varit, i det brittiska kungahuset. Han nämnde då brodern prins Williams barn, det vill säga nioårige prins George, sjuåriga prinsessan Charlotte och fyraårige prins Louis.

– Så är det inom vår familj, som jag mycket väl vet. Om det inte är vi som drabbas så är det någon annan. Trots att William och jag har talat om det ibland, och han då har varit väldigt tydlig mot mig att hans barn inte är mitt ansvar, så känner jag ändå ett ansvar. Av de där tre barnen kommer minst en att bli reserven precis som jag och det smärtar. Det oroar mig, sade Harry.

”Harry har blivit en fara för familjen och sig själv”

Hovexperten och författaren Ingrid Seward anser att Harry har gått för långt med sina senaste kommentarer.

– Harry borde sluta prata om prins Williams barn. Han borde faktiskt sluta prata om alla och hålla käften nu, säger Ingrid Seward.

Hon säger att det är en ”väldigt farlig väg att slå in på” när man börjar prata om andras barn på det här sättet.

– Det som prins William sade till honom är fullständigt korrekt. Barnen är Williams ansvar, inte hans, så han borde sluta lägga sig i. Han har inget med det att göra. Men Harry har blivit en fara för familjen och sig själv eftersom han kan kasta ur sig sånt här när han vill, säger Ingrid Seward.

Harry: ”Mamma hade varit helt förkrossad”

Du kanske också gillar