Hem Underhållning Efterlängtade trailern till hypade The Last of Us-serien är här

Efterlängtade trailern till hypade The Last of Us-serien är här

förbi admin
0 kommentar

Efter två kritikerrosade Playstationspel närmar sig nu releasen av HBO-serien med stormsteg. Den ser inte ut att göra fansen besvikna.


Jonas Strandberg  | 


Publicerad för 6 mins sen  | 

Lästid: < 1 minut

De båda spelen i The Last of Us-serien har hyllats för sin välskrivna story och sin fina karaktärsgestaltning och snart får vi äntligen se hur väl de fungerar som tv-serie. 2023 är det nämligen dags för premiär av The Last of Us på HBO Max. Nu är den första trailern ute och spontant känns den oerhört stämningsfull och kuslig och verkar väldigt trogen spelens ton.

Serien The Last of Us utspelar sig tjugo år efter att den moderna civilsationen har blivit förstörd. Joel, en härdad överlevare, får i uppdrag att smuggla ut 14-åriga Ellie från en förtryckande karantänzon. Vad som till att börja med verkar vara ett lätt jobb förvandlas snart till en brutal och förkrossande resa där de helt måste lita på varandra för att överleva. 

The Last of Us är skriven och exekutivt producerad av Craig Mazin (Chernobyl) och Neil Druckmann (mannen bakom de båda spelen). I huvudrollerna ser vi Pedro Pascal som Joel och Bella Ramsey som Ellie.

Redaktionen tipsar


Uppdaterad för 2 seconds sen

Du kanske också gillar