Hem Underhållning Emily in Paris säsong 3 – här är allt vi vet

Emily in Paris säsong 3 – här är allt vi vet

förbi admin
0 kommentar

Netflixserien ”Emily in Paris” har älskats av publiken och hatats av kritikerna. Nu är serien tillbaka med en andra säsong och vi avslöjar allt vi vet om en möjlig tredje säsong!

Foto: Netflix

Emily är tillbaka med sina jobbtrubbel, kärleksproblem, härliga garderob och franska kulturkrockar. Emily har börjat lära sig franska och vi fortsätter sitta på nålar kring huruvida Emily kommer att fortsätta flörten med den snygga kocken Gabriel. 

Foto: Netflix

Kommer det en tredje säsong?

Netflix har inte officiellt bekräftat att det kommer ytterligare en säsong, men flera skådespelare och andra medarbetare runt serien har hintat om att en tredje säsong kan bli aktuell. Lily Collins som spelar Emily har i intervjuer sagt att hon hoppas på en tredje säsong och seriens kostymdesigner har nämnt att hon redan har idéer för en tredje säsongs garderob. 

Foto: Netflix

När kan den komma?

Med tanke på att både första och andra säsongen släpptes i slutet av året, 2020 och 2021, kan man tänka sig att en tredje säsong skulle kunna släppas under hösten eller vintern 2022. Men det är än så länge bara spekulationer. Vi väntar med spänning på ett tillkännagivande från Netflix. 

Du kanske också gillar