Hem Underhållning Ezra Miller ber om ursäkt: ”Har sökt hjälp” | MovieZine

Ezra Miller ber om ursäkt: ”Har sökt hjälp” | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Skådespelaren Ezra Miller har sökt hjälp för sin psykiska ohälsa.

“Fantastiska vidunder”-stjärnans omskrivna beteendeproblem de senaste åren har skapat stora rubriker, vilket började redan våren 2020 där Miller såg ut att ta stryptag på ett kvinnligt fan i en bar på Island. Skådespelaren greps av polis två gånger under våren 2022 för bråk och misshandel. I juni anklagades Miller för ”grooming” av en minderårig flicka, skriver THR. Och bara häromveckan kom åtalet för ett inbrott i Vermont.

 

Nu har skådespelaren gått ut med en offentlig ursäkt i media:

 

”Jag har nyligen gått igenom en intensiv kris, och förstår nu att jag lider av komplexa psykiska problem och har påbörjat en behandling”, säger Miller enligt THR. ”Jag vill be om ursäkt till alla som blivit upprörda av mitt beteende i det förflutna. Jag ska se till att göra vad som krävs för att återgå till ett sunt, tryggt och produktivt liv.”

 

Millers skandaler har satt Warner Bros i en knepig sits, då hen spelar huvudrollen i kommande DC-filmen ”The Flash”. Studion hoppas att skådespelaren ska få sin behandling och sedan kunna tala ut om sina problem innan filmen släpps 2023. Men för att undvika en PR-mardröm överväger man (det långsökta) alternativet att skrota filmen helt och hållet.

Du kanske också gillar